Igoritza
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 290
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
stani, zar nisu delovi za 124/190 ekstremno povoljni, odnosno lako ih je pronaci ? ja kolko znam, u vreme tita, i postperiod pred pochetak rata, ovi shto su bili zaliveni keshom, vozili su te mechke, a ostali narod juga. na otpadima je 30% automobila jedna od te dve mechke .. ?Zato te registracija koshta ko svetog petra kagana. A to sija se i udareni u glavu, moz' machku o rep da okachish [sve je relativno po srpskim selima shto se kola tiche]. Ako je mechka dobra slobodno uzimaj, ali nemoj da se neprijatno iznenadish kod nekih cena delova i sl.
na kraju krajeva, nadjoh na mobile.de dobrih oktavija za jeftine pare, a uvoz bi me izashao manje nego polovan ovde, ne znam samo kako AMSS kategorishe carinu u odnosu na motor, zna li neko to ? carina 20% i PDV na cenu plus carinu od 18% to mu dodje cena auta od preko, puta 1.40, jel tako ?
sad meni najbitnije pitanje -
euro3 standard je uveden 2000. ali kaze wikipedia da su neke firme josh pre toga uvodile euro3 standard, josh od 1998. jel moze neko da mi kaze kako da znam koji auto ima euro3 ? i shta znachi - emmisions sticker 4 (green) ? to sam video da stoji na automobilima koji su euro3 motor, pa sam se sav zbunio .. ?