S
stalja
Guest
Slazem se,samo me interesuje sto mu preporucujes 1.6 benzinca kad za te pare moze da uzme 1.9JTD koji je mnogo ekonomicniji,i JTD su najbolji Fiatovi motori
Sa svim ostalim gore navedenim se slazem
Ja sam teo da uzmem za sebe stila,medjutim naso sam mu jednu zamerku:Nije neka prevelika,ali meni je smetala,fora je u tome sto ako ste navikli na Francuze ili Nemce on vam nece pasovati nikako,jer je pretvrd za voznju...Znaci prednja sedista su izuzetno tvrda,i stoga je malo neudobniji od automobila koja su interesovala Igoritzu
Osim toga,sve je pozitivno:Jeftini delovi,mala potrosnja(JTD motor),odnos cena-performanse sve ostalo je pozitivno...Ako se odlucis za njega,JTD najbolji su motori(bolji su od benzinaca)proguglaj i potvrdices
Razlika u ceni potroshnje benzina i dizela nije velika [osim ako ne vozish ko hajduk]
JTD ne moze da se nadje za te pare, a da nije lesh.
Odrzavanje [plivajuci zamajac i neki vitalniji delovi] koshtaju ko veliki servis na benzincu tj. boga oca. Svaki stilo koji je doshao ovde je minimum ubio po 200k kilometara.
Onaj ko je uzimao stila preko delte, uglavnom je uzimao bezinca i na to treba da obrati paznju.
1997 godishte passat euro3? <- nelogichnosti koliko ti srce oce