Iv4n
Moderator
- Učlanjen(a)
- 05.01.2010.
- Poruka
- 1.171
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-2500K @ 4.8GHz + EKWB Supreme HF Full Copper
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
16GB Exceleram EBW301A 1600MHz CL9 + Bitspower FullCover Water Block
VGA & cooler:
Asus GTX680 DCII + EKWB FullCover Water block
Display:
Dell U2713HM IPS
HDD:
Samsung 840Evo 250GB
Sound:
Asus Xonar DG & Samson C03U Microphone
Case:
Corsair Obsidian 700D + Swiftech MCR320-QP radijator
PSU:
Seasonic X-750
Mice & keyboard:
Logitech G710+ & Logitech G400
Internet:
SBB 70Mbit
OS & Browser:
Win 7 SP1 Ultimate - X64
- Urednik
- #6.601
Pazi, i lik koji je meni prosle godine ugradio na 147 isto daje godinu dana garancije, al' je jedan (desni) pozuteo nakon svega par sati (unutra se odlepio nikl ili hrom sa reflektora). Covek je sve uredno zamenio, al' sam 2 puta zbog toga isao u BG i to je naravno kostalo Pored toga je ugradio oba, da se pristojno izrazim, kao nogama. Ni na jednom ne stoje sijalice kako treba, jedan je malo zarotiran (minimalno, al' primetno), na oba je zice od solenoida samo 'zavrnuo' na duga svetla. Sa projektorima je ovu 'uslugu' naplatio 250eur :|
Danas sam poredio te projektore sto mi je ugradio i ove sto sam nabavio iz USA - razlika je neuporediva Daleko ostriji cutoff, daleko veci domet - kad upalim ove nove, pomislio bi da je u starim crkla sijalica.
Kao sto rekoh, nadam se da neces imati problema, al' ako budes imao, nemoj odustajati - samo odustani od 'nasih' majstora. Njih se cesto treba jako dobro cuvati
Video sam oglas na forumu da prodaju preko 70 Mini H1 projektora 'sa defektima' koje ne prodaju u radnji po punoj ceni. Inace, puna cena je $120, te su prodavali po $60.
Cena od $120 je ujedno i najniza cena po kojoj se prodaju ti projektori (sa proverenim kvalitetom), pa mi je od samog pocetka bilo sumnjivo kako taj lik moze da ih prodaje po 80eur. Zato i nisam uzeo od njega
Danas sam poredio te projektore sto mi je ugradio i ove sto sam nabavio iz USA - razlika je neuporediva Daleko ostriji cutoff, daleko veci domet - kad upalim ove nove, pomislio bi da je u starim crkla sijalica.
Kao sto rekoh, nadam se da neces imati problema, al' ako budes imao, nemoj odustajati - samo odustani od 'nasih' majstora. Njih se cesto treba jako dobro cuvati
Video sam oglas na forumu da prodaju preko 70 Mini H1 projektora 'sa defektima' koje ne prodaju u radnji po punoj ceni. Inace, puna cena je $120, te su prodavali po $60.
Cena od $120 je ujedno i najniza cena po kojoj se prodaju ti projektori (sa proverenim kvalitetom), pa mi je od samog pocetka bilo sumnjivo kako taj lik moze da ih prodaje po 80eur. Zato i nisam uzeo od njega