OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Forester je druga prica u smislu da je to terenac, sto se enterijera i plastike tice unutra je 80% isti kao i Impreza. Da nemaju te WRX/STI motore jedna Impreza ne bi bila ni na sta vecem glasu od neke npr. najobicnije Mazde. Posto je auto realno gomila plastike ..

Dok ces sportage neki za nadjes za 2 ipo ljade u super stanju. Santa Fe je takodje jeftiniji. Nisu Nemci ludi.
Ispade Subaru kriv sto ima tako mocnu wrx/sti verziju po ok ceni. I to sto je odrzavanje malo skuplje, sve se to nadoknadi jer nema previse strokave elektronike koja brljavi a sta reci o pogonu, motoru itd?
, za glavu i ramena bolji od Kia Sportage, Hyundai ix35 i sličnih crossover-a, "našminkanih" do jaja, ali praktično neupotrebljivih van asfalta (kome naravno to ponekad treba).
Evo ove godine od Aprila do Oktobra samo sam 3-4 puta ulovio produženi vikend po Srbiji i pomalo po bespućima iste... Ali kada se na to doda lakoća i sigurnost vožnje u zimskim uslovima, ipak sam zadovoljan izborom.