kakav autoovo je još bolje
http://www.polovniautomobili.com/oglas1731898/bmw_318_ia_touring/#11
p.s. sa sve felnicama xD
Cena je extra, i fiksna. Nema potrebe da zovete da vidite da li je to zadnja cena, da to je zanja cena 2900 eur.
Pa to...uvek će neko naći manu nečemu. Ne palim se na look i brzi start. Treba mi "siguran" auto... Alu felne u Srbiji, hehehe, jock ja!Sto se tice bas tog Megana, ima jedan stariji lik iz ekipe, koristi kao taksi mozilo godinama i kaze da je zadovoljan, mozes da zamislis koliko predje godinje i po kojim sve ''putevima'' i u kojim uslovima.
To ti je 7,85 L/100 Km. konvertor MPG u L/100 KmJa tek sad provalio da je predstavljena nova impreza... Svidja mi se Samo nije valjda samo za usa?? Sajt naseg uvoznika je mnogo bedan, ima samo stara, cenovnik samo za 1.5l motor... strasno...
Vidim najvise hvale potrosnju za 2.0 motor, 36 mpg, kolko mu to dodje l/km
A ti hsv.stoned, sta cutis? I ti si mi neki subaru fan....
Ali to za verziju sa automat. menjacem valjda cvt (jbg glupi ameri ), sa manuelnim je verovatno malo bolja situacija. A i nije mnogo posto je AWDTo ti je 7,85 L/100 Km. konvertor MPG u L/100 Km
To je fabricki podatak za taj 2.0, pretpostavljam atmosferski. U realnosti, tesko da ces da ostvaris takvu potrosnju. Gradska voznja u najboljem slucaju 9.5-10, a cesto 11, otvoren put 7L pri 90, kombinovano oko 8,5-9.
F-la za konvertovanje mpg u l/100km je jednostavna, 325/mpg=l/100kmTo ti je 7,85 L/100 Km. konvertor MPG u L/100 Km
To je fabricki podatak za taj 2.0, pretpostavljam atmosferski. U realnosti, tesko da ces da ostvaris takvu potrosnju. Gradska voznja u najboljem slucaju 9.5-10, a cesto 11, otvoren put 7L pri 90, kombinovano oko 8,5-9.
Ljudi, cale mi vozi Imprezu 1.5R 2008 automatik, uzeo je novu oktobra 2009. Jedina stvar koja mu valja je pogon po snegu i navodni kvalitet koji ce se tek vremenom pokazati. Plastika je uzas, na dodir se 30% unutrasnjosti savija. Motor je preslab za skoro 1400kg ili koliko vec auto tezi. Iz istog razloga u gradu trosi 13-14L sto je suludo, a ne znam stvarno s cime da uporedim performanse tog auta sa tim motorom ...mislim da osim Yuga nista pribliznije tome nisam vozio, sve ostalo sto sam vozio se oseca maltene 3x agresivnije. Inace one sa 2.0 motorom trose nesto manje, jer motor lakse izvlaci auto, ali nikako nije 8L kako fabrika navodi, vec oko 11L pri nekoj sasvim normalnoj tu i tamo kombinovanoj voznji. Sto se odrzavanja tice ovlasceni servis dere samo tako. 110E za zamenu filtera ulja, samog ulja i ne znam dal jos icega ...sta reci kada je sve duplo jeftinije za Mercedesa C klase 2003, koji je za razliku od ovog Subarua auto ..
Kapiram da su one STI/WRX kul zbog performansi, pored toga uopste ne vidim razlog da neko kupi takav plastikaner od auta tj. da neku kupi ne WRX/STI verziju pored nekih drugih kola.