• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
I dodje do cifre gde može da uzme ljudski auto :D
Sta ti je, pa onako nasviran Golf Mk1 1.8T kosta u Nemackoj bar 5-6 hiljada evra. :d

predlazem ovakvog Kadetta:

Batali kupovinu za 1000 evra. Ja ovaj moj yugo da nisam dobio na poklon [u prevodu keva uradila pravnu uslugu prijateljici], ne bi mi palo na pamet da vozim. Uzeo bi nekog matorog japanca tipa korola ili honda za svaki dan, a pakovao nešto za svoju dušu.
Agreee!!!! :rolleyes:

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
@BEGINER

Ja sam ti sa karaburme, tamo se budže uglavnom drifteri :D

Sa te tvoje strane ima par blindmanovaca, pogotovu onaj crveni punto hgt koji je vrh.
Dadaa,Miloš čini mi se da je vlasnik ;)

Ima još dobrih,ima onaj žuti Yugić ne znam dal ste ga vidjali,Bane se zove dečko koja ga sredjuje i živi par gajbi od mene,takodje ovde u kraju je i EDIE koji je na Tuning Show-u izlazio sa Crnim Yugićem(imam negde slike al me mrzi da tražim :D),pa ima onaj momak ne znam kako se zove,al uglavnom ima nadrkanog Clia,nije tolko radio eksterijer kolko enterijer,i garantujem da ima jaču muziku u autu nego bilo koji klub u gradu,itd ima ih baš puno :)
I ja bih radio slično,al treba para i za taj hobi,a pored mojih već par skupih hobija,stvarno nemam ni vremena a ni "vremena(keša)" za tako nešto,ja Bravića čisto održavam da pali ko mina,da ide kako treba i da budem siguran da što bi Zemunci rekli,da će da me ispoštuje :d:d

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Golf I al da nije mnogo propao, pa onda budzenje... :d Prvo 1.8 20vT motor iz Passata ili Audija, pa onda malo chiptuninga, pa patos da se hromira da mozes u kanalu da se ogledash, pa enterijer rucno radjen, pa felne od 17" itd....

Zamisli zabavu 250 KS i 840 kila.... :rolleyes:

npr ovako nesto

ili jeftinija varijanta 2.0 16v :

Sve sto ti treba je dobra skoljka i gomila delova od novijih GTi-jeva. ;)
Sve je ovo lepo Fedja legendo al imam jedno pitanje za tebe: On dečko ima 1k jura za auto,i lošije stoji sa kešom,od čega će on da puni ove aždahe?:d:d:d:wave:

S

stalja

Guest
Dadaa,Miloš čini mi se da je vlasnik ;)

Ima još dobrih,ima onaj žuti Yugić ne znam dal ste ga vidjali,Bane se zove dečko koja ga sredjuje i živi par gajbi od mene,takodje ovde u kraju je i EDIE koji je na Tuning Show-u izlazio sa Crnim Yugićem(imam negde slike al me mrzi da tražim :D),pa ima onaj momak ne znam kako se zove,al uglavnom ima nadrkanog Clia,nije tolko radio eksterijer kolko enterijer,i garantujem da ima jaču muziku u autu nego bilo koji klub u gradu,itd ima ih baš puno :)
I ja bih radio slično,al treba para i za taj hobi,a pored mojih već par skupih hobija,stvarno nemam ni vremena a ni "vremena(keša)" za tako nešto,ja Bravića čisto održavam da pali ko mina,da ide kako treba i da budem siguran da što bi Zemunci rekli,da će da me ispoštuje :d:d
Vukašin se zove vlasnik tog punta

Ima svašta po gradu da se vidi, a entuzijasti sa yugićima su mi najači. Blindmanovci su izdiktirali styling za današnje sportske yugiću.

evo njihovih primera

http://www.blindmanmotorsport.com/galerija.html

a evo i fail-a koji se uglavnom dešava u centralnoj srbiji i mestima gde net nije dostupan.

Što se tiče muzike, odavno sam tu prestao da se interesujem. Za mene su i elipse vrh :)

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Ovo sa ovim Jugom je sumanuto. Na nivou Yugo - barbique ili Yugo - streljane....

Sve je ovo lepo Fedja legendo al imam jedno pitanje za tebe: On dečko ima 1k jura za auto,i lošije stoji sa kešom,od čega će on da puni ove aždahe?:d:d:d:wave:
Ma zezam se bre. Problem sa tim krshinama je sto je ulaganje u njih cesto vece nego sto realno vrede. Jedino ako mu iskoci neka dobra kombinacija da kupi od nekog prijatelja nesto sto valja, sto je vozio penzos koji ulazi u kola u papucama i sto je preslo malo km.

Poslednja izmena:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ovo sa ovim Jugom je sumanuto. Na nivou Yugo - barbique ili Yugo - streljane....

Ma zezam se bre. Problem sa tim krshinama je sto je ulaganje u njih cesto vece nego sto realno vrede. Jedino ako mu iskoci neka dobra kombinacija da kupi od nekog prijatelja nesto sto valja, sto je vozio penzos koji ulazi u kola u papucama i sto je preslo malo km.
Ma znam,video si smajlija ;)

Mene je tako bio usr* prvi Yugo...Kupio ga neki matorac,i onda nesreća umro čovek,i Yugo 15 godina stajao u garaži,i ćerka ga sredila krenula da ga vozi,i prešla 45k(oni prvi vlasnici) i dobije devojka na poklon novog Yuga,njega baci na prodaju,i ja ga kupio bio za 700 jura,vozio ga,prešo jedno 4-5k i prodo ga nekom liku za 1200:D

To je bio pros*r,kad bi mi opet uletelo tako nešto,za bolji neki auto,gde bi mi kraj bio :) :wave:

M

Misko78

Guest
P.S. Vidim niko ne spomenu Volvo i Saab, toliko o kvalitetu diskusije :d

Aj pa tako...

:wave:
Heh, moj omiljeni SAAB (promenio 3 komada 2x9000 i jedan 900) je umro onog casa kad ih je kupio GM. SAAB je inovator prve kategorije a niko da ga pomene.

Najbolji auto koji sam imao je bio SAAB 900 Aero '91 godiste, cale ga vozio kratko pa mi ga je poklonio pocetkom 1999. a prodao sam ga krajem 2000. zbog nekih tupavih razloga.

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ma SAAB i Volvo su extra kola,i vrhunski kvaltetna,ali već smo pominjali troškove oko njih i zašto se ne isplati voziti iste u Srbiji :( :wave:

M

Misko78

Guest
Ma SAAB i Volvo su extra kola,i vrhunski kvaltetna,ali već smo pominjali troškove oko njih i zašto se ne isplati voziti iste u Srbiji :( :wave:
Za te dve godine sam menjao ulje, filtere, jednom gume, diskove i plocice. Ni traga od kvara, ali ipak cinjenica je da je tada za svaku ozbiljnu intervenciju za nonGM sabove odlazak u Madjarsku bio a must.

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Ma da, ali me je sveznajuci BMW-AYS pitao kako mogu u istoj recenici da stavim kvalitet i SAAB :eek: . Pa SAAB pravi motore ni manje ni vishe nego za avione, i on me pita otkud ja to mogu da kazem, pa treba da ga bude sramota u najmanju ruku. Dodushe s obzirom da sam apsolutno upoznat sa tim koliko su BMW loveri zatucani apsolutno se ne nerviram, i nisam hteo da se upushtam u diskusiju jer mozesh 1001 argument da iznesesh on ce da kaze bimer je najbolji i tu nema leka, nek zivi u tom ubedjenju, apsolutno nemam nishta protiv ...

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
Display:
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional
Ma da, ali me je sveznajuci BMW-AYS pitao kako mogu u istoj recenici da stavim kvalitet i SAAB :eek: . Pa SAAB pravi motore ni manje ni vishe nego za avione, i on me pita otkud ja to mogu da kazem, pa treba da ga bude sramota u najmanju ruku. Dodushe s obzirom da sam apsolutno upoznat sa tim koliko su BMW loveri zatucani apsolutno se ne nerviram, i nisam hteo da se upushtam u diskusiju jer mozesh 1001 argument da iznesesh on ce da kaze bimer je najbolji i tu nema leka, nek zivi u tom ubedjenju, apsolutno nemam nishta protiv ...

Aj da citiram samog sebe - samo za BMW lovere :d
http://www.pcaxe.com/forum/showpost.php?p=26880&postcount=495

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Nemam ni ja ništa protiv da vi živite u vašim iluzijama... pošto ovde slabo ko iznosi argumente, dok ličnih mišljenja i percepcija, ne manjka nikom...
Kada argument postane to što je Vaše Visočanstvo napisalo: "kako možemo da pričamo o kvalitetu bez da spomenemo Volvo i Saab", onda ću takvu i slične rečenice prihvatiti kao argument.

Jedno pitanje, šta od svega toga što Saab stavi u svoje automobile je iz avio industrije, gde Saab je zaista medju top "igračima"?
Rolce-Royce je godinama, kao što i dalje to radi, sandbevao i Boeing i Airbus sa svojim avio motorima pa je završio kupljen od strane BMW-a.
Uostalom, do kraja ove godine bi Koenigsegg trebao da preuzme Saab od GM-a... možda tada dodje kvalitet...
Ono za šta skidam kapu Saab-u su dugotrajni motori, sigurnost automobila i izdržljivost/trajnost kompletnog auto ali ne i ceokupni kvalitet, osećaj koji dobiješ kada sedneš prvi, drugi... stoti put za volan.

Ruku na srce i istini za volju... za sveobuhvatni kvalitet Volvo i Saab vozila, "bravo" treba da dobiju Ford odnosno GM...

M

Misko78

Guest
Da da SAAB i kavalitet ne idu u istoj recenici, kakav bullshit:

'86 godine je odrzan SAAB Long Run event u Taladegi gde su 3 standardna nemodifikovana SAAB_a 9000 Turbo 16v presli 100.000 za 20 dana konstantne voznje i tako postavili preko 20 rekorda.

Ovo su ponovili jos 2x u drugoj polovini devedesetih.

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Iz onoga što si napisao u tom postu koji si linkovao... mnogo više mi se čini da je stvar šabanski vozača, nego samih automobila... al' dobro, pošto svi sve znaju a ja sam izgleda jedini u zabludi, iako i dalje čekam argument nekog ko je vozio/bio vlasnik nekog bmw-a... moraću "časno" da se predam i u to ime odoh do NS-a u mom autu koji nosi plavo-beli znak propelera i oko istog piše B M W.

Svaka dobro... Poz. :)

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Da da SAAB i kavalitet ne idu u istoj recenici, kakav bullshit:

'86 godine je odrzan SAAB Long Run event u Taladegi gde su 3 standardna nemodifikovana SAAB_a 9000 Turbo 16v presli 100.000 za 20 dana konstantne voznje i tako postavili preko 20 rekorda.

Ovo su ponovili jos 2x u drugoj polovini devedesetih.
Ja se izvinjavam... možda moj srpski nije dobar kao Vaš.
Ali... samo jedan post iznad sam napisao sledeće:

Ono za šta skidam kapu Saab-u su dugotrajni motori, sigurnost automobila i izdržljivost/trajnost kompletnog auto ali ne i ceokupni kvalitet, osećaj koji dobiješ kada sedneš prvi, drugi... stoti put za volan.

Ruku na srce i istini za volju... za sveobuhvatni kvalitet Volvo i Saab vozila, "bravo" treba da dobiju Ford odnosno GM...
A to što si napisao je upravo ono što sam ja rekao da je najbolje kod Saab-a.
Možda ja grešim ali meni se sve vreme čini da pričamo o novijim automobila... tipa iz ovog milenijuma?

Odoh... "daleko" je NS :P

M

Misko78

Guest
Nemam ni ja ništa protiv da vi živite u vašim iluzijama... pošto ovde slabo ko iznosi argumente, dok ličnih mišljenja i percepcija, ne manjka nikom...
Kada argument postane to što je Vaše Visočanstvo napisalo: "kako možemo da pričamo o kvalitetu bez da spomenemo Volvo i Saab", onda ću takvu i slične rečenice prihvatiti kao argument.

Jedno pitanje, šta od svega toga što Saab stavi u svoje automobile je iz avio industrije, gde Saab je zaista medju top "igračima"?
Rolce-Royce je godinama, kao što i dalje to radi, sandbevao i Boeing i Airbus sa svojim avio motorima pa je završio kupljen od strane BMW-a.
Uostalom, do kraja ove godine bi Koenigsegg trebao da preuzme Saab od GM-a... možda tada dodje kvalitet...

Mnogo pricas napamet a pozivas se na argumente:

1. Rolls-Royce plc (avio) i Rolls-Royce Motors (auto) su dve potpuno razlicite firme razdvojene jos sredinom sedamdesetih. BMW nema nikakvog udela u proizvodnji avio motora.... tj. imali su zajednicku kompaniju od 1990-2000 koja je bila zaduzena za proizvodnju motora za male avione. 2000 su izasli iz posla.

2. SAAB je kupljen tek 1991. godine dok se unikatna SAAB resenja koriste do kraja '90_tih. Neki delovi su uzeti od GMa npr. menjac koji je prilicno losiji od svedskog

3. SAAB je ucestvovao sa Italijanima u pravljenju ono cuda od Delta HF Integrale posto su tada bili u zivo kooperaciji sa njima.

M

Misko78

Guest
A to što si napisao je upravo ono što sam ja rekao da je najbolje kod Saab-a.
Možda ja grešim ali meni se sve vreme čini da pričamo o novijim automobila... tipa iz ovog milenijuma?

Odoh... "daleko" je NS :P
Oh, izvini molim te znaci ograniceni smo na X > 2001. godine

GM nema nikakvnog udela u kvalitetu SAAB vozila, vec samo u srozavanju istog.

Poslednja izmena od urednika:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Iz onoga što si napisao u tom postu koji si linkovao... mnogo više mi se čini da je stvar šabanski vozača, nego samih automobila... al' dobro, pošto svi sve znaju a ja sam izgleda jedini u zabludi, iako i dalje čekam argument nekog ko je vozio/bio vlasnik nekog bmw-a... moraću "časno" da se predam i u to ime odoh do NS-a u mom autu koji nosi plavo-beli znak propelera i oko istog piše B M W.

Svaka dobro... Poz. :)
Ja sam ne samo BMW lover,nego i Merdža i Audi i Vw lover,ukratko Nemac fan-boy,i budući da se matorci iz familije bave malo kolima,imao sam priliku da vozim dosta istih(i Bembara i Audija i ostalo),i budući da sam vozio iste,mogu komotno da potvrdim tvoje mišljenje da su ODLIČNA VOZILA,ALI(uvek ima ali)reći i za SAAB i Volvo da su loša vozila je totalno pogrešno ;)

Što se tiče argumenata oko BMW-a tu nemam šta da ti pričam,ali isto tako moram da odbranim SAAB argumentima koje si i sam rekao: Imaju odličan motor,limarija im je takodje izuzetno čvrsta(ne gužva se prilikom sudara),ne znam za širu populaciju ljudi ali se konkretno meni svidja izgled i eksterijera i enterijera istih(ništa prenabudženo)a opet ima skoro sve(sad znam ti ćeš reći :" A jel može da se poredi enterijer SAAB-a i BMW-a?",odmah ću ti reći ne može :) ),ali jedna stvar zbog koje je SAAB u definitivnoj prednosti i koja danas puno znači(pogotvu u Srbiji) je cena ;)

Jer gledaj, 2006 Saab 9-3 1.9 TID -9,700€ polovan naravno,a ima skoro sve od opreme: Koža,digitalna klima,ksenon,alu felge,podizači bla bla bla,i to je auto skoro pa nov,jer je star samo 3 godine,dok BMW sa ovim paketom opreme za ovu cenu može da se nadje plafon 2001(gledam što mladji),a to su kola koja su prešla ko zna kolko kilometara(slažem se ja da je BMW neuništiv,al opet mnogim ljudima kilometraža znači,uključujući i mene,i jaki mi je bitno da je auto prešo što manje,jer i da ga je vozio neko ko ga vozi plafon do 3k obrataja i da ga ne gazi,opet motor posle 200-250k km nije isti ;) )

Eto potrudio sam se da ti bez flejma,izvučem neku paralelu izmedju ova dva Autića ;)

Iskreno da ti kažem,ne bih se bunio ni za jedan od ovih (bilo BMW bilo SAAB) :D:wave:

Poslednja izmena:

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Display:
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional

CooLa

I didn't ask for this
Učlanjen(a)
02.03.2009.
Poruka
1.277
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mainframe
CPU & cooler:
AMD ThreadRipper 2920X
Motherboard:
Asus ROG Zenith Extreme
RAM:
8x8 Corsair Vengeance RGB PRO @ 3600MHz
VGA & cooler:
MSI RTX 2080Ti
Display:
3x Acer Predator 27"
HDD:
2x Samsung 970Pro 1TB + 2xSamsung 850Pro 2TB
Sound:
Integrale
Case:
Phanteks Evolv X
PSU:
Corsair HX1200i
Optical drives:
LOL
Mice & keyboard:
Razer Blackwidow Chroma + Razer Mamba TE
Internet:
Orion 1Gbit
OS & Browser:
Windows 10
Other:
Alienware R13 R3
Reno 4 zakon... Cim skupim 300 jevreja ima da ga kupim...

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display: