PORSCHE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 03.01.2019.
- Poruka
- 2.441
- Rezultat reagovanja
- 4.088
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus X503S
CPU & cooler:
Intel Core i5-12600K - Cooler Master MasterLiquid ML360 RGB
Motherboard:
ASUS PRIME Z790-A Wifi
RAM:
G.Skill 32GB 2x16 Trident Z5 DDR5 5600MHz CL36 KIT
VGA & cooler:
MSI RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G
Display:
BenQ Mobiuz EX3210R i LG 43UM7600 4K TV
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250GB, SSD Samsung 1TB 860 EVO, WDC 500GB Black + WDRed 4TB + WDRed Plus 4TB
Sound:
CORSAIR VOID PRO RGB Wireless 7.1
Case:
Cooler Master Cosmos C700P
PSU:
Be Quiet! Straight Power 11 Platinum 1000W
Mice & keyboard:
Logitech G502 X White, Logitech G910 Orion Spectrum
Internet:
ADSL 20MBs
OS & Browser:
Win 10 64 bit, Opera
Other:
Sony Play Station One
Decak ajd odseli od mene.Lepo je što sad pokazuješ da umeš i da koristiš neke argumente umesto što sveopštiš, ali sad si se nalupao za sve pare, pa možda bolje nastavi po ličnoj osnovi, a bolje da ja ne krećem po njoj, jer ću te secirati na činioce..
Drugar vozi reli trke, Honda Civic važi za najizdžljiviji auto konstrukciski od svih onih koje voze po Srbiji na tim trkama trenutno.. Eno ako ti misliš da bolje znaš da ga zovnem ovde, siguran sam da si izvrstan trkač i poznavaoc i da bi bio podjednako glasan sagovornik
Elektronika se vezuje za Francuze, ne Japance majstore, ne znam ko te učio, pobrkao si lončiće, idi pij keks i mleko, popričaj sa nekim dobrim majstorom
Pretpostavljam da imaš nekog švabu, klasičan balkanski fanboy mora imat i švabu, ali trenutno spadaju u najgoru i najnepouzdaniju kupovinu, kao i taj Intel koji si uzeo.. CM ghlupavo vodeno pored Artica.. Baš ličiš na nekog ko se pali na imena..Da nisi ostrašćen fanboyisanjem, možda bi i ti imao nekog japanca, neki ryzen.. Znam da ti selo neće aplaudirati kao kad dovezeš Passata, i da nećeš moći neku seljanku da poveheš, ali jbg kupio si ga za sebe
Ti izvlacis zakljucke kako tebi odgovara, a ne onako kako je napisano. Pisas uz vetar i pravis se pametan. Iskreno poverovacu ti da ti je i Sumaher neki prijatelj i neki astronauti ako se dotaknemo te teme. Pa ako si zadovoljan sa japancem zasto posecujes sve mehanicare po bg? I sad da ti nacrtam ako ti imas krbulju koja stanuje kod mehanicara svakih mesec dana to ne znaci da su ostali krbulje kao tvoh auto. Eto ja sam imao francuski auto i nikakav problem nisam imao sa elektronikom, to opet ne znaci da neki nije imao. Ppstujem tvoje misljenje al pusti malo ostale forumase da imaju pravo na svoje misljene.
Zar ti nisam na ignore listi?