Sam633
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.11.2012.
- Poruka
- 1.286
- Rezultat reagovanja
- 26
Moja konfiguracija
Mene je intresovao prvi ryzen toliko i odmah ga uzeh i ne zazalihIzgleda ipak x570 chipset (mozda donese PCI-e 4.0 podrsku). Pa ako se po ovim cenama pojave sav prethodni hardver (ukljucujuci moj 4790k) ce ici maltene za dzabe
Ostaje malo vise od mesec dana do tad. Verujem da ce se pojaviti jos informacija kako smo blizi datumu.
Skoro me neki CPU nije interesovao kao Ryzen 2
Dokaz za crvene.Ja sam prvi (bar ovde na forumu) reko evo zna @UniqUnic njemu sam bio na PM reko da ako se stavrno ovi novi Ryzeni pokazu kao sto pisu i vidim testove da prelazim na njega i to uzimam Ryzen 5 3600X, a moja maticna, procesor, graficka sve ide na dobos i uzima se Ryzen masina.
Ali cekam testove da vidim uzivo i cekam da vidim sta ce da bude sa grafickim karticama RX 3080 koje su najavili.
Misliš isto sto je intel uradio?Ako bude po najavama teško da ce intel moci da im odgovori sa njihovih 14nm.Mada opet sve zavisi od optimizacijeNi ja se nebi zaleto i uzeo bas prvi, ipak bi sacekao da ostale da vidim kako to sve radi u praksi. Svakako treba ocekivati i neki odgovor od Intela, ako ovo bude istina kao sto pise AMD bi mogao da preuzme trziste i uradi isto sto je Nvidia uradila , cene u nebesa dok nema konkurencije