• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Da li i sta trenirate?

Trogdor

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
286
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 955 BE
Motherboard:
ASUS M3A78
RAM:
4GB DDR800
VGA & cooler:
GA 4850 Zalman edition
Display:
ASUS 222U
HDD:
640GB
Sound:
Integrated,NEO SWM22 Black
Case:
Aurora :)
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Pioneer 112D
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
CABLE 6Mb/s
OS & Browser:
Win 7 64 Ultimate
Other:
Leadtek 2000 XP Expert
Jel se desavalo nekome da se posvadja sa bench pressom ?? Meni u zadnjih mesec ipo opada snaga, bole me ramena , desno negde unutra, a levo gore gde je kljucna kost (valjda je to ta) gde se susrece sa pocetkom trapeza ! Pocelo je toliko da mi ne prija da to nema nigde uzeo bi i bacio ove tegove napolje koliko me iznervira !!

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Supremacy EVO waterblock)
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
VGA & cooler:
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2 / 1TB WD Blue
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Jel se desavalo nekome da se posvadja sa bench pressom ?? Meni u zadnjih mesec ipo opada snaga, bole me ramena , desno negde unutra, a levo gore gde je kljucna kost (valjda je to ta) gde se susrece sa pocetkom trapeza ! Pocelo je toliko da mi ne prija da to nema nigde uzeo bi i bacio ove tegove napolje koliko me iznervira !!
Desava se,naravno...iskuliraj jedno vreme,radi samo kosi bench,ili recimo bucicama umesto sipke....zamor materijala bato moj ;)

EmeraldCube

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.06.2016.
Poruka
276
Rezultat reagovanja
168
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Magični Majk
CPU & cooler:
i5 11400 + Noctua NH-D14
Motherboard:
AsRock H470 Steel Legend
RAM:
16 GB DDR4 3000Mhz(zaboravih koje)
VGA & cooler:
Šta god je integrisano na i5 11400
Display:
Msi Optix G241 144hz & Dell SE2219HR 75Hz
HDD:
1TB Samsung SSD + 240GB SP SSD
Sound:
HyperX Cloud I
Case:
BeQuiet Silent base 800
PSU:
Cooler Master 750W 80+ Gold neko
Mice & keyboard:
Keychron V4 & Razer viper ultimate wireless
Internet:
Optika bajo 500 Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 pro
Da li se istezes posle treninga i pred spavanje i da li se uopste zagrevas pred trening. Vezbaj malo stomak i kicmu za bolju stabilizaciju ili probaj da okrenes ruke kao "reverse grip bench" tj obrnuti zahvat. Ako nista od toga ne pomaze, radi sklekove :).

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.831
Rezultat reagovanja
103
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Evo i mene opet, zavrsih sa anavarom konacno...definitivno me upropastila pauza od 5 meseci, al uspeh da se vratim kolko-tolko za leto :( Slikano mobilnim u losim uslovima, sta cu kad se nema za profi opremu i fotografa ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Trogdor

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
286
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 955 BE
Motherboard:
ASUS M3A78
RAM:
4GB DDR800
VGA & cooler:
GA 4850 Zalman edition
Display:
ASUS 222U
HDD:
640GB
Sound:
Case:
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Pioneer 112D
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
CABLE 6Mb/s
OS & Browser:
Win 7 64 Ultimate
Other:
Leadtek 2000 XP Expert
Ma istezem se naravno nego boga pitaj.. mozda mi treba deload week...
@Proday
Ova slika sa strane je najbolja dobar si ;)

OWERKLOKER

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.03.2012.
Poruka
849
Rezultat reagovanja
23
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core I5 2400
Motherboard:
Gigabyte H61M USB3V
RAM:
12GB DDR3
VGA & cooler:
Gigabyte 1050Ti
Display:
AOC 22 IPS
HDD:
3x1TB + SSD 120GB
Sound:
Genius 5000 5.1
Case:
Cooler Master Elite 430
PSU:
Cooler Master RS 500W
Optical drives:
Samsung neki
Internet:
DSL
OS & Browser:
Windows 8.1 x64
Other:
MSI CR500

Desava se naravno. Smanji tezine i fokusiraj se na bucice neko vreme. Uz detaljno zagrevanje i istezanje, naravno.
@Proday, skladno, fino. :)
Samo malo noge da se popune. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Nista drugo no pretrenirao si :) pauza od dzima vise dana ili oko nedelju dana pa kada krenes ponovo smanji. Da li volumen, dane koliko treniras, tezine itd. ili sve zajedno sam moras da procenis do cega je

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Pitanje koje nije direktno vezano vežbanje nego za spravu. Imam sobni trenažer koji je dosta star pa su mu otišli ovi plastični prenosnici, gde može ovo da se nađe?

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Može predlog za neki gladijator i sa koliko kg tegova je minimum za ozbiljan rad, vidim ima ih već od 45 kg tereta. Uopšte šta gledati, šta valja, a šta ne.

EmeraldCube

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.06.2016.
Poruka
276
Rezultat reagovanja
168
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Magični Majk
CPU & cooler:
i5 11400 + Noctua NH-D14
Motherboard:
AsRock H470 Steel Legend
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
HyperX Cloud I
Case:
BeQuiet Silent base 800
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika bajo 500 Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 pro
Može predlog za neki gladijator i sa koliko kg tegova je minimum za ozbiljan rad, vidim ima ih već od 45 kg tereta. Uopšte šta gledati, šta valja, a šta ne.
Ma kupis bre samo sipku ili odes negde gde ima sipka u Beogradu i radi zgibove za ledja. Gladijator je sh*t za sve jer ona sipka za zgibove je po meni jako mala sto se visine tice, ono sto kao ima nesto za grudi je nesto skroz nepotrebno, a ono za noge ce ti samo kolena sj*bati. Ako bas neces nista sa svojom kilazom onda kupi bucice koje mogu da se modifikuju jer su najbolje i ustedeces mnogo para, a rezultat ce ti biti mnogo bolji i misici ce ti biti simetricni ako budes pametno koristio bucice.

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Bio sam na nekom smrdljivom poslu gde sam izgubio na kilaži (10 kg, yebeni Bliski istok), ali sam bukvalno mišiće istopio, ne salo oko stomaka. To je sad prošlost i hteo bih prvo da vratim malo mišićnu masu, treba mi pomoć mašina jer ne mogu bukvalno nijedan zgib da uradim, ruke i noge su mi se najviše istanjile. Ne znam kako je najbolje i šta da radim. Imam šipku ali nemam mnogo tegova imam samo 2x2.5,2x7.5 i 2x20. razmišljao sam i o benč klupi ovako nešto:

https://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Sprave-za-teretanu-i-oprema/Univerzalna-BENC-klupa/49502551
https://www.kupujemprodajem.com/Bench-klupe-Rasprodaja-35272612-oglas.htm?filter_id=60943960

imam 2 male šipke za bućice, koristim za ova 2 para tegova 2x2.5 i 2x7.5 kg

Razmišljao sam i o skotu:

https://www.kupujemprodajem.com/Skot-klupa-biceps-klupa-36322637-oglas.htm?filter_id=64375915
Možda da dokupim samo još diskova?

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Mislim da su ti sve ovo gluposti iskreno. Realno, svako ko je uzeo gladijator i sve slicno tome se zanimao s time neko kratko vreme i zatim ga prodao kao sto i ovi likovi po KP ga prodaju i sta vec. Niti je iko nesto uradio sa gladijatorom i slicnim spravama.
Uplati dzim ili idi u neki parkic gde ima sipka za zgibove i propadanja ili to nabavi za kucnu varijantu i to je to. Sklekovi, propadanja, zgibovi i to ti je sasvim dovoljno da se malo sredis sto bi se reklo. Ako ne mozes nijedan zgib prvo krenes sa kontra hvatom (ruke ka sebi i uhvati usko). Ako ni to ne mozes onda isti hvat samo se odbaci nogama od zemlje i drzi se da se lagano spustas na dole. Brzo ces ojacati da ces moci i da se sam podignes i da dalje jacas

EmeraldCube

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.06.2016.
Poruka
276
Rezultat reagovanja
168
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Magični Majk
CPU & cooler:
i5 11400 + Noctua NH-D14
Motherboard:
AsRock H470 Steel Legend
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
HyperX Cloud I
Case:
BeQuiet Silent base 800
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika bajo 500 Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 pro
@aca Sad si ko neka devojcica, majke mi. Stisni zube i odradi ga pa neka ruke popucaju. Ja sam imao 150 kg sa 14 godina, a tek na 130kg sam uspeo prvi pravi zgib tako da mislim da nemas izgovora sta god da kazes i bilo je mnogo uspona i padova, veruj mi. Imas mnogo varijanti kako sebi da olaksas i zgibove i propadanja i sklekove. Ako ne mozes muski sklek onda odradi zeski, ja sam pre jedva 5 muskih sklekova odradio u celom treningu a sad radim po 100 u seriji...smorim se pa i odradim samo tu jednu seriju xD...Ako ne mozes pravi zgib onda mozes to da okrenes ruke da ti ide vise tezina na biceps ali ja bih radije uradio klasican zgib da ti ide i na podlakticu i biceps iako je tezi, ali zato uzmi neki kamen ili klupicu ili panj...bilo sta zapravo i stavi noge na to i rastereti se malo tako da se kao "dizes bez nogu". To isto vazi i za propadanja. Za noge, cucnjevi i iskoraci i ima da narastu ko lude. To bi ti bila najbolja opcija sada dok ne dobijes snagu. Kada ti dobijes snagu onda idi u teretanu i kombinuj power lifting, body building, street workout i HIIT(high intensity interval training, bukvalno ubijes se poslednjih 10 minuta sa nekom kardio vezbom. Moze to biti sprint, boksovanje, zablji skokovi...bilo sta a da se ubijes). Problem nije u misicima vec u glavi. Naravno to ne treba da znaci da sad ides i dizes 400kg iz cucnja jer ces slomiti kolena i onesvestiti se vec to treba da znaci da to kad misic "gori", tad se cepa. Dok spavas on se oporavlja i ispunjava taj prostor ako ima mesta. Imace mesta samo ako se istezes, 10 minuta za istezanje celog tela mozes izdvojiti nakon svakog treninga. Ako imas vremena onda pocni sa treninzima za celo telo 3 puta nedeljno, a ako nemas onda podeli na dan "upper body" i dan "lower body" i onda dan odmora i onda opet tako i onda 2 dana odmora. Ono sta pricaju kao da ces preforsirati misice ako ga budes vise od 1 ili 2 puta trenirao nedeljno su gluposti. Ja sam noge i po 4 puta nedeljno trenirao jer sam u tome uzivao pa sad evo jedva stanem u farmerice nazalost mada ja sam samo radio te cucnjeve i iskorake, 5 serija jedno i 5 serija drugo. Sto se tice bucica, to mozes za ramena dok ne savladas stoj na rukama i onako za ruke da cisto malo za kraj da ih dovrsis, na kraj upper body dana ili full body dana samo odradis 3 serije triceps extensiona i 3 serije biceps concentration curls-a. Mozes i da uzmes 2 serija hammer curls i 2 serije concetration curls.

Poslednja izmena:

prashinar

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.03.2011.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Celeron G1820 2.7GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-B85M-D3H
RAM:
2x4gb Crucial Balistic 1600MHz
VGA & cooler:
MSI 5850TFII 1gb ddr5
Display:
Phillips 230 OC + Samsung 940N
HDD:
Hitachi 500gb
Sound:
Logitech X230 2.1 & Oticon Sumo Xp
Case:
Chieftec
PSU:
TT 630W
Mice & keyboard:
Logitech Internet Keyboard + Logitech MX518
Internet:
SBB Fiber duo 30/6mbs
Bio sam na nekom smrdljivom poslu gde sam izgubio na kilaži (10 kg, yebeni Bliski istok), ali sam bukvalno mišiće istopio, ne salo oko stomaka. To je sad prošlost i hteo bih prvo da vratim malo mišićnu masu, treba mi pomoć mašina jer ne mogu bukvalno nijedan zgib da uradim, ruke i noge su mi se najviše istanjile. Ne znam kako je najbolje i šta da radim. Imam šipku ali nemam mnogo tegova imam samo 2x2.5,2x7.5 i 2x20. razmišljao sam i o benč klupi ovako nešto:

https://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Sprave-za-teretanu-i-oprema/Univerzalna-BENC-klupa/49502551
https://www.kupujemprodajem.com/Bench-klupe-Rasprodaja-35272612-oglas.htm?filter_id=60943960

imam 2 male šipke za bućice, koristim za ova 2 para tegova 2x2.5 i 2x7.5 kg

Razmišljao sam i o skotu:

https://www.kupujemprodajem.com/Skot-klupa-biceps-klupa-36322637-oglas.htm?filter_id=64375915
Možda da dokupim samo još diskova?
Uzmi još nekoliko komada tegova. Recimo od 10kg i 15kg i klupu koje su za teretanu. Ova skalamerije iz oglasa zaboravi. Dosta ti je benč klupa i postolje da možeš raditi čučnjeve i slično. Bučice, šipka, zgibovi+propadanja i voila.

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Sto se takodje tice tih homemade sprava iz oglasa (komplet klupe, sprava za zgibove + propadanja), lose su, imao sam ih. Nisu stabilne i generalno nije to to, jos pogotovo ako odes u dzim gde ima iole pristojnih sprava onda tek vidis koliko je velika razlika. Meni konkretno sprava za propadanja + zgibove je bila okej za zgibove ali za propadanja je bila jako nestabilna i tresla se dok se radi vezba, smetalo je ..

I dalje stojim pri onome sto sam gore napisao. 1) uplatis lepo dzim ili 2) u neki lokalni parkic gde ima sprava i tu raditi sklekove, propadanja i zgibove. Nista vise ..

Evo i mene opet, zavrsih sa anavarom konacno...definitivno me upropastila pauza od 5 meseci, al uspeh da se vratim kolko-tolko za leto :( Slikano mobilnim u losim uslovima, sta cu kad se nema za profi opremu i fotografa ;)
Nisam video ovaj tvoj post, smekerski :) ne znam koliko si zadovoljan kada si off, ako nisi probaj jednom neki bulk. Nemoj da brines da ces da se zamastis, mozes da ukombinujes da o tome ne brines uopste

Ja sam malo back in the game, pokusavam da dodam malo. Treca slika je od veceras, zadnja od pre koji dan a prve dve od pre nekih mesec i nesto. Tu sam na 89.5-90kg (178cm ako neko do sada ne zna :D). Nemoj da vas slike previse prevare, dobar sam ja iluzionista :) nije ovo nesto, mislim da bih bio relativno zadovoljan sa nekih relativno cistih 95kg sto nije nimalo lako uz ovu moju krs genetiku. Jedva se pomeram ka gore pri 4000-5000cal dnevno

Prilozi

Trogdor

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
286
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 955 BE
Motherboard:
ASUS M3A78
RAM:
4GB DDR800
VGA & cooler:
GA 4850 Zalman edition
Display:
ASUS 222U
HDD:
640GB
Sound:
Case:
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Pioneer 112D
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
CABLE 6Mb/s
OS & Browser:
Win 7 64 Ultimate
Other:
Leadtek 2000 XP Expert
Drugari jel bezbedno da uzmem preko kupujem prodajem myprotein 2.5 kg, povoljno ima ! Da se mozda ne falsifikuje, prepakuje itd ??

Gulftown

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
23.01.2011.
Poruka
6.728
Rezultat reagovanja
1.536
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ASUS ROG G73Jh
CPU & cooler:
R5 5900X EK Water Cooling - i7 990X - R5 3600
Motherboard:
X570 Crosshair VIII Hero WiFI - Asus Rampage III Black Edition - AsRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
RAM:
G.Skill TridentZ 4000 2x8Gb - Corsair Dominator 6x2Gb - 2x8Gb ADATA
VGA & cooler:
6900XT Waterforce - MSI Lightning 7970 CrossFire - GT 1030
Display:
ROG STRIX XG43VQ
HDD:
Samsung 970 Evo Plus 1TB x2 - Samsung EVO 250GB -Samsung EVO 250GB - 8TB WD Purple, 2TB WD Green
Case:
Lian Li 011 Dynamic - Bench Table - Fractal Node 304
PSU:
Cooler Master V1000 - Cooler Master V1200 - CM 500W
Mice & keyboard:
MX Master 3, HyperX Alloy Elite RGB Cherry MX Blue
OS & Browser:
Windows 10
Ja uzimam sa fb-a od par proverenih ljudi i to je to.

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.831
Rezultat reagovanja
103
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Svaka cast @OCz super ti to gradis i odrzavas. Da ti iskreno kazem ne znam sta je bulk, a sto se tice zadovoljnosti i ja bih bio sretan sa 5-6 kg misicne mase vise, koju pojma nemam kako da nabacim (ona okrugla ramena i listove kad vidim kod ljudi skenjam se, kako doci do toga jbt)!? Za mesec dana planiram da uzmem opet neku kombinaciju za masu i stvarno nisam pametan na sta da idem :(

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
To je bulk. Masa, nabaciti itd. :) ta ramena mogu biti malo genetski kao i bilo koja druga partija ali uglavnom ako mislis na ta bas karakteristicna, okrugla ramena koja upadaju u oci to je hemija. Ramena i trapezi imaju dosta receptora i skloni su rastu i dok si na necemu izgledaju nabreknuto.

Anavar, wins i slicno su ti kozmeticke stvari kada ih ides solo. Da dobijes nesto misicne mase moras da jedes jace (definitivno #1) i da ides na nesto konkretnije. Ne secam se sta si tacno pricao tj. da li i koju averziju imas za injekcione itd. Uglavnom za nesto konkretnije moras nesto tipa test + deka, test + dbol ili anadrol. Mogu i sva tri da se ukombiniju. Ako si relativno cist i nisi se vec baktao ne treba ti uopste mnogo tj. malo ti treba sto se tice doza a i ne bi te kostalo samim time nista preterano

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.831
Rezultat reagovanja
103
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Pa kontao sam nesto tipa deka, testosteron i mozda danabol sto ste ranije proporucivali. Uzimao sam vec pocetkom prosle god samo deku i testo depo i nisam se bas nesto uradio...uglavnom se uprasio :) I ne znam da li je pametnije ici na depo ili propionat testo?

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Koliko si dugo isao, koliko cega i koja je deka bila (lab, firma?). Ne znam koliko si se mastio, zavisi od metabolizma i jela. Mislim meni je takav metabolizam da ja ako ne jedem 4000-5000cal na tome ja se ne pomeram gore uopste, a salo ne dobijam uopste. Uz tu kombinaciju moras da ides i arimidex (imas u apoteci, oko 1500-1700din. je kutija i to ti je dovoljno za Boga oca) da spusta malo estrogen i da ne drzis mnogo vodu koju mozes da pomesas sa time da se mastis + naravno i bolje je kada ne drzis puno vode iz zdravstvenih razloga

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.831
Rezultat reagovanja
103
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Pojma nemam koliko sam isao, davao mi doca sto idem kod njega da mi namesta kicmu...deka je bila 1x nedeljno (da li 200 tih nekih jedinica...ili pak 400) a testo 2x nedeljno (opet po 200 ili 400 pojma nemam). Deka znam da je bila galenikina, testo pojma nemam. Ajd cucemo se na private (ili tel) kad budes imao vremena narednih dana pa da me prosvetlis malo oko svega :)

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Pomesao si malo test je galenika a deka je bila sta god je bila :) komplikujes mnogo stvari, neka ti zena da sve to zajedno 1 nedeljno i to ti nece biti nikakav problem. Test je okej, a za deku ti treba neki dobar izvor tj. nije bas svaka ista. Kod nas je popularna alpha pharma i ona je definitivno dobra. Tu sam ja, slobodno me iscimaj na PM, fejsu, gde god pa cu ti pomoci sta i kako. Imas i Begija mada on je koliko kapiram malo van toga vec neko vreme :) sve u svemu samo ti treba jedan solidan protokol sta, kako i nakon kako da to odrzis. Ostalo je da jedes i da treniras ispravno. Te price da nesto uzimas i zato si ovakav ili onakav su price koje mogu da prodju kod geneticara koji rade sklekove i nabildovani su. Za nas ostale koji smo prosek ili ispod toga mora sve da bude itekako na mestu da bi ista uradio

Trogdor

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
286
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 955 BE
Motherboard: