ja imam druga bosanca vozi pezo(sanja o auiju)Nemislis lepo o meni zato sto sam bosanac i zato sto vozim golfa?
Ziva istina.Svi bosanci voze "fau-ve"- a!!!
Nemas pojma koliko si u pravu. Imam kolegu koji se sprema da kupi auto (poreklom iz Bosne, zivi tu negde oko Novog Sada), ne priznaje nista osim VW-a, hoce da kupi Passata B5.5. Pokazujem mu druge opcije, ni da cuje. Bilo bi ga sramota da vozi nesto drugo. Ne vredi se sa takvima raspravljati. Njegove pare, njegov izbor.Svi bosanci voze "fau-ve"- a!!!
Ajmo malo na citanje istorije:W T F?
Ajde što vozim Golfa 3, pre tog sam vozio keca.... ali ova izjava.... pa ja nemam komentara.
In 1933, with many of the above projects still in development or early stages of production, Adolf Hitler got involved, demanding the production of a basic vehicle capable of transporting two adults and three children at 100 km/h (62 mph). He wanted his German citizens to have the same access to a car as the Americans.[5] The "People's Car" would be available to citizens of the Third Reich through a savings plan at 990 Reichsmark (US$396 in 1930s dollars)—about the price of a small motorcycle (the average income being around 32RM a week)
VW otkad znam za marku asociram za Adolfa Hitlera, to sam vec rekao ranije.As was common with much of the production in Nazi Germany during the war, slave labor was utilized in the Volkswagen plant. The company would admit in 1998 that it used 15,000 slaves during the war effort. German historians estimated that 80% of Volkswagen's wartime workforce was slave labor.[citation needed] Many of the slaves were reported to have been supplied from the concentration camps upon request from plant managers. A lawsuit was filed in 1998 by survivors for restitution for the forced labor.[11] Volkswagen would set up a voluntary restitution fund
Čekaj, pa oni su bacili nuklearku??? Bombardovali nas???Fordove volim
A na šta te asocira Coca Cola i Jeans farmerke? Da nemaš slučajno Intel ili AMD CPU u kompu? Savetujem ti da se "upgradeuješ" na Elbrus i da promeniš marku automobila na VAZ!Nemas pojma koliko si u pravu. Imam kolegu koji se sprema da kupi auto (poreklom iz Bosne, zivi tu negde oko Novog Sada), ne priznaje nista osim VW-a, hoce da kupi Passata B5.5. Pokazujem mu druge opcije, ni da cuje. Bilo bi ga sramota da vozi nesto drugo. Ne vredi se sa takvima raspravljati. Njegove pare, njegov izbor.
Ajmo malo na citanje istorije:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Motor_Company
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen
VW otkad znam za marku asociram za Adolfa Hitlera, to sam vec rekao ranije.
heheh, to i ja htedoh da kazem .Čekaj, pa oni su bacili nuklearku??? Bombardovali nas???
Slažem se
Da, i niko od njih licno nije streljao i mucio neduzne civile......kod normalnih vlasti, za platu.
Uh, bre, povraća mi se od ovakvih rečenica u ovoj temidosta seljaka u Srbiji im veruje da je tako.
Slazem se, ali vozaci VW-a obicno tvrde sve ostalo ne valja i da se ne isplati kupiti. Svako neka kupi sta mu se svidja, ja nikome ne namecem izbor.Ne razumem bilo čiju ideju da bukvalno napada nečiji izbor automobila, telefona ili bilo kog drugog uređaja.