Lepo si ih izdresirao zadnji putDižem temu iz mrtvih, da ne ispadne da samo kudim. Zamenjena crknuta memorijska 32gb u roku 24h, ovaj put pohvala za Alti servis.
Pa to i nije uvek tako, nekad neko sprzi plocu, grafiku svoijm nemarom, ali nema fizickih ostecenja i opet dobijes zamenu i ako si ti sam kriv. Ne kazem da si ti u ovom slucaju kriv, samo kazem da ima i takvih slucajeva.A nisi pomislio mozda da je bio problem u mom nestrucnom rukovanju ne bi ni doslo do zamene?
I ja mislio da je nova ploča neispravna, a bilo je do 2.2 napajanja. Najnormalnije pokrene stari računar, a novi neće. Srećom sam prokljuvio o čemu se radi, kupio novo napajanje koje nisam planirao da kupim, i sve OK.Problem je sto je mene ploca drndala od samog pocetka. Problem je bii sto nije htela da butuje svaki put, ali kad butuje nema nikakvih problema. Cak sam drugi put prilozio i snimak i opet je bilo natezanja.
Dakle, čoveku je data garancija od 2, umesto 3 godine. S obzirom da ću kupiti od njega, koja je garancija, zapravo važeća? Ako je vraćena na dve godine, onda ono što piše u recenziji na kraju, baš i nije tačno.U vreme pisanja ove recenzije imali smo informaciju da je dužina garancije ovog modela 2 godine. Međutim, domaći distributer je na tržište plasirao ovaj model sa garancijom od 3 godine.