1. Pogledah, iako znam (otprilike) koji je BMW u pitanju. Utisak sa tih fotki: totalno fuj!1. Pogledaj malo bolje kako auto izgleda:
2. Ovi novi automobili su mi uglavnom nakazni i prenadrkani, bez potrebe

2. Slažem se

1. Pogledah, iako znam (otprilike) koji je BMW u pitanju. Utisak sa tih fotki: totalno fuj!1. Pogledaj malo bolje kako auto izgleda:
2. Ovi novi automobili su mi uglavnom nakazni i prenadrkani, bez potrebe
Ajd' prvo provozaj neku novu Kiu ili neki novi Hyundai, pa edituj post ondaPredlog za administraciju:
ko pomene Daciu, Ladu, Zastavu, Chevrolete koreance i Daewoo, KIA i Hyndai, u bilo kom pozitivnom kontekstu da prvo dobije upozorenje, a ukoliko se ogluši o to upozorenje da usledi momentalni trajni banOvako se bre više ne može.
Ma baš me briga. Sve i da imam para za nov auto ne bi kupio kosookog.Ajd' prvo provozaj neku novu Kiu ili neki novi Hyundai, pa edituj post onda![]()
ma tako jePredlog za administraciju:
ko pomene Daciu, Ladu, Zastavu, Chevrolete koreance i Daewoo, KIA i Hyndai, u bilo kom pozitivnom kontekstu da prvo dobije upozorenje, a ukoliko se ogluši o to upozorenje da usledi momentalni trajni banOvako se bre više ne može.
Odlični automobili. Meni se za grad sviđa i Kia Venga (čini mi se da je to kod Hyundaia ix20).Ja bi bogami Ceeda ili ProCeeda uzeo bez da trepnem, a da imam keša, jedan i40 CRDi bi pao kao dobar dan
Nedostatak informacija i baratanje sa poluinformacijama. Ako zelis da vidis zasto je ovo lep i vazan auto pogledaj istoriju BMW-a:Skroz gadan auto. Možda je u svoje vreme bio ok, šta znam. Ovo mi ko ono besmisleno loženje Jenkija (bar u filmovima) na duplo punoletne automobile![]()
Zar lepota (bilo čega) nije lični osećaj? Ne razumem kako istorija BMWa može da promeni moj lični utisak o lepoti/ružnoći bilo kod njihovog automobila?!?Ako zelis da vidis zasto je ovo lep i vazan auto
Da bi neki auto doziveo u vremenu kada je napravljen treba da baratas nekim cinjenicama, koje si nadam se, video u filmu. A ovo sto radis sada, da auto star 40 godina pokusavas da dozivis kroz prizmu danasnjih automobila i pri tom se rec Dacia pojavljuje u jednacini je ......Skroz gadan auto. Možda je u svoje vreme bio ok, šta znam.
E kad jedan RUS hejtuje laduPredlog za administraciju:
* I ne pokušavam, iskreno* Onda ne mozes ni da razumes zasto se nekome dopadaju stari automobili.
** za mene je nezamenljiv osecaj kada udjem u automobil sa drvenim detaljima, hromiranim instrumentima, koznim sedistima koja su navukla patinu
Pojma ti nemaš. :p Idi uživaj u Cyber Kič dizajnu i ne vređaj ove vanvremenske mašine.Skroz gadan auto. Možda je u svoje vreme bio ok, šta znam. Ovo mi ko ono besmisleno loženje Jenkija (bar u filmovima) na duplo punoletne automobile![]()
Daj predlog za neki "cyber kič" dizajn auto, pa da vidim da li mi se to sviđa, da znam da li sam u tom fazonuIdi uživaj u Cyber Kič dizajnu