Naplasili svi redom, iskreno Godinu dana sam vec u potrazi za autom, pa sam bio odustajao na odredjeno vreme zbog nekih poteskoca i sad ponovo jurim nesto pa me stvarno zanima da li je ta razlika toliko enormna. Ja sam se rukovodio logikom da su sva 3 automobila nemci slicnog godista i slicne klase automobila pa valjda ne moze biti tolika razlika u odrzavanju.Jok brate, ko te je to naplašio... Jeste malo skuplji ako ga održavaš u Delti (ali čak i oni daju 20% popust na održavanje 6 i više godine starijih vozila), ali ako znaš gde da kupuješ delove i ko je zaista dobar majstor, niti je skuplji niti teži za održavanje od pomenutih...
Nesto ovako, recimoTeško ih je porediti jer sve zavisi šta očekuješ od auta... nije svaki auto za svakoga... neko voli crnke a neko plavuše, kapiraš?
Dobar, očuvan E46 320d (naročito 150ks sa 6 brzina, pa još čipovan) i sa dobrom, recimo M opremom, je svetlosnu godinu ispred passata b5.5 ako tražiš uživanje u vožnji, ali zaista!
Za porodičnog čoveka kome su najbitnije funcionalnost i veličina auta, možda je passat nešto bolje i univerzalnije rešenje.