hsv.stoned
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.04.2011.
- Poruka
- 1.478
- Rezultat reagovanja
- 15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Da ali nadji se u ulozi nekog ko tamo ne zaradjuje toliko, da lupam imas 18-23,4 godine, da si po skolama itd.. svaka kazna itekako udara po dzepu. A zasto, pa znam par ljudi koji su u skorije vreme isli tamo, ne mozes da zamislis koliko mizeran dzeparac daju tinejndzerima, studentima i koliko su skrti [a ljudi su bili bas u Engleskoj, ne u Skotskoj ]. Tamo se cude kada neko iz familije izvadi i da 50, 100 funti za vikend, iako mi je to kao ovde 10e roditelj da ti da. Ok, idu oni po Ibicama i ostalim fensi atrakcijama, imaju tonu gedzeta, najnovijeg hw ali i ja sam se iznenadio koliko su skrti ili samo racionalni i proracunati.
Sta hocu da kazem, klinci koji nemaju svoja primanja moraju itekako da obuzdaju hormoncice, a ne kao ovde da divljaju sa 2 promila, naprave zestoka sranya i tata i mama plate i za par meseci sve opet isto, pa se sredjuje preko veza u policiji.. znate sve kako ide.
Ne kazem da sam ja lak na gasu, vozim ultra cudan i spor auto ali kada izadjem na prazan brdski put normalno je da me vuce da gazim k'o lud ali ovo sto se desava kod nas na putevima je bahacenje. Imam smrtne slucajeve u familiji, ortak mi je skoro poginuo u saobracajci, znam dosta ljudi koji su tesko povredjeni a neki i sa 21 godinu ostali invalidi zbog tudje greske ili bahatosti [izlapelosti vozaca od 70 god u ovom slucaju].. sve su to *****ne stvari i jedni od najglupljih nacina da sj*bes zivot..
Zato sam ja za to da se svima omoguci izlazak na stazu, neki amaterski reli trip gde god, brdska voznja, nije bitno, lepo se zatvori neka deonica puta jednom u 7 dana, plati neko ucesce i udri po gasu koliko god te vuce balkansko drzavljanstvo, koliko god te cimaju hormoni itd.
Sta hocu da kazem, klinci koji nemaju svoja primanja moraju itekako da obuzdaju hormoncice, a ne kao ovde da divljaju sa 2 promila, naprave zestoka sranya i tata i mama plate i za par meseci sve opet isto, pa se sredjuje preko veza u policiji.. znate sve kako ide.
Ne kazem da sam ja lak na gasu, vozim ultra cudan i spor auto ali kada izadjem na prazan brdski put normalno je da me vuce da gazim k'o lud ali ovo sto se desava kod nas na putevima je bahacenje. Imam smrtne slucajeve u familiji, ortak mi je skoro poginuo u saobracajci, znam dosta ljudi koji su tesko povredjeni a neki i sa 21 godinu ostali invalidi zbog tudje greske ili bahatosti [izlapelosti vozaca od 70 god u ovom slucaju].. sve su to *****ne stvari i jedni od najglupljih nacina da sj*bes zivot..
Zato sam ja za to da se svima omoguci izlazak na stazu, neki amaterski reli trip gde god, brdska voznja, nije bitno, lepo se zatvori neka deonica puta jednom u 7 dana, plati neko ucesce i udri po gasu koliko god te vuce balkansko drzavljanstvo, koliko god te cimaju hormoni itd.
Poslednja izmena: