Igoritza
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 290
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan

dakle, Automobili.
pravim post sa nekim smernicama, ko ima nameru da reply-je moze a i ne mora da se koristi ovakvim nachinom postovanja:
1. Izbor motora - benzin, pre dizela. uvek. 'bem ti voznju gde bez gasa idesh u prvoj brzini, i osecash se kao da papuchica nije pod tvojom nogom ..
2. tip vozacha - izludjuju me spori BG vozachi. poprilichno sam ubedjen da 90% udesa, i prekrshaja u ovom gradu ide na konto sporih, pre nego brzih vozacha. jeste da ja krshim pravilo od 40km/h u gradskoj zoni, ali je to pravilo lame. pogotov zbog chinjenice da su jedino u BG semafori nesinhronizovani (nema talasa), za razliku od ostalih zemalja. a i kako da objasnish ljudima da se benzin shtedi u gradu brzom, a ne sporom voznjom ?

3. preferiram auto proizvodnju - nemachku. cale i ja imamo VW, kum nam vozi BMW 7, brat Opela. ne znam kako da opishem, ali je definitivno najbolja stvar osetiti nemca pod nogama. vozio sam svakakve aute, i americhke, i japanske, i novije i stare, ali nemci su keva. (uzmimo kao podelu - nemachka, japanska (korejska), americhka )
4. fantazijski izbor top 5 automobila:
5. Jimenez novia - automobil koji 3 puta godishnje izadje iz garaze jednog choveka. sastavljen od dva seta cilindara Suzuki Haybusa-e, motor ima 80 ventila, i navodi se kao jedini auto zapravo brzi od Bugatti Veyron-a - nezvanichno je na hungaro ringu obrnuo kazaljku na 430 Km/h!!!
4. Bentley Continental GT - meshavina ekskluzive i rejsniga, ovaj auto je savrshen za nekog urbanog poslovnog mladica. ujedno je i Bentley u pitanju, koji je, iznenadjujuce za mnoge srbe - zapravo na prvom mestu ekskluzivnih i fensi modela.
3. McLaren F1 GTR - boles' auto. u kokpitu jedno sedishte, kao formula. naplake motora od suvog zlata. lezi na putu bolje od vecine automobila ikada napravljenih, ujedno je satro i rembrant-ovski skup CLK GTR svojevremeno u GT shampionatu.
2. Lamborghini revanton - nema opisa. izvolte vidite ga sami - Reventon . majstori 4x4 pogona, napravili savrshen oblik, a pritom prekaljeni sa Diablo-om u pogledu proizvodnje super automobila.
1. Nissan Skyline R34 GTR left side wheel - san snova. najbolji auto IKADA, ako zelish da stignesh od tachke A, do tachke B, a put je vijugav. frka je kako i napisah u naslovu auta - volan na levoj. Nissan nikada nije radio prebachaj na levu fabrichki, au svetu ih ima shachica, koji su tako kastomajzovani po privatnim radnjama. chak i nisu skupi modeli ovog auta - 50k evra, sa volanom na levoj su, recimo oko 80k evra. i posebno - linija auta je savrshenstvo. ne znam za lepshi auto, po mom ukusu.
5. realan izbor buduceg automobila:
shodno cenama + kvalitetu, dacu listu nekih auta kojima se nadam jednog dana da cu voziti:
5. Audi A6 (C5, najnoviji je C6). C5 A6 audi je zakon auto. imao sam prilike da ga vozim, i nekako mi je leg'o ...

4. Chrysler Dodge Caliber - Compact SUV za 17k evra, sa svom potrebnom opremom, i karakteristikama, da se zakolje sa modelima ostalih proizvodjacha koji koshtaju i po 40k evra.
3. Volvo S60/S80 - zakon automobili. Volvo kad ih napravi ...

2. Honda Acord (CU2, 2002-danas) - sweet

1. My dream Car, koji je realno da kupim jednog dana - Audi RS6! (C6 oznaka, najnoviji)
RS6 je karavan. da jeste, karavan. ALI kakav karavan! RS oznaka na Audi-ju stoji za najbolje modele koje audi moze da spremi. RS6 je pravljen u specijalnoj Audi diviziji koju nadgleda vlasnik Audija - Volkswagen.
trenutno svi RS modeli idu u karavan obliku (pitaj boga zashto), ali nedajte se prevariti, ovo izgleda bolesno. nema te ribe koja bi se bunilada udje u kola, jer su karavan.
ima motor od 5 hiljada kubika, 6 brzina, biturbo (twinturbo), nezavisnu suspenziju, kontrolu proklizavanja, pomeraj zadnjih tochkova u kontri (izmislio Nissan, prvi put primenjeno na gore opisanom Skyline-u R34), ima pomeraj Kamber-a (ugao tochkova u odnosu na osovinu) .. zlo od auta. po preformansama bolji od konkurencije - BMW M5, i Mercedes AMG A65.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
N A P O M E N A :
U duhu pozitivne atmosfere, pcaxe tim se slozio da dozvoli objavljivanje cena kako svojih licnih prodaja tako i preporuka ka drugim sajtovima, van sobe malih oglasa.
Ova odluka vazi samo za ovu temu.
Poslednja izmena od urednika: