Mr.Dzon
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.01.2015.
- Poruka
- 212
- Rezultat reagovanja
- 178
Moja konfiguracija
Misliš moderatora koji su to dobili "preko veze" jer su moljakali vlasnika na nekoj Motorola promociji na planini?Rekoh ti već, meni je zasmetalo ponašanje par moderatora i napustio sam forum. Sa nekim forumašima sam i dan danas u super odnosima. Sve šta ima tamo, ima i na drugim mestima. Ako te zezaju i svako malo uskraćuju prava, napusti i ti. Em su ti uskratili Ananas temu, em ti svako malo usporavaju forum.
A pritom izigravali moda pre toga iako su bili obični "paori" kao i svi ostali na forumu?..
Ili misliš na moderaciju koja juri članove po temama za koje nije zadužena I trpa ih kaznenim poenima za svako malo i menja razloge poena dok članovi ne prsnu pa ih javno isprozivaju i onda usledi ban? Sve uz fol - clan je problematican, imao je dovoljno upozorenja i poena pre toga, a vise od pola dobije od jednog moda... Pardon sada je dotični admin (jbg sredio forumu servere u Njemačkoj)
Kada se to pokaže administraciji (više članova iste) sa sve SS onda usledi zaštakavanje pod tepih u fazonu "ne znam ja ovo je na ličnom planu"... Za sta su neki modovi nagrađeni statusom administratora a neki za mnogo manje stvari ražalovani kao modovi... Jerbo kriterijumi nisu isti...
Ili što se selektivno udaraju poeni I zabrane postovanja uz mlake izgovore a uvek je lični grudge moderatora u pitanju?
(cast izuzecima 3-4 iz gaming i casual teme)
Ili mozda mod koji preprodaje hard diskove i komponente po većim cenama kada je neki kripto/mining bum/nestašica komponenti (tj skok cena) dok druge članove za takve stvari banuju ili zezaju koliko mogu da prodaju? (ili idite u komercijalu i to naplatite ili ukinute oglase)
Ili si mozda banovan zato sto si javno prozvao vlasnika da nije dovoljno kritičan i objektivan (kao I kompletna redakcija) u svojim recenzijama jer u suprotnom nema vise besplatnog hw-a za jućub "testove" I free putovanja - na sta ima izjave par bivših članova redakcije (jer im je receno kako moraju da urade recenziju ali su imali samopoštovanja pa su napustili)
I sto ceo forum zna ali ne sme javno da se kaze.
I sve sto sada glume po forumu neku političku korektnost I sta kao sme da se poštuje, jer pozadina planiraju da se uvale nekoj medijskoj kuci kada ponuda bude ok... Zato je forum i pušten u komercijalu sa svakakvim temama I generalno srozan kvalitet...
Dobar deo starijih članova je samosvesno napustilo forum ali ih bas zabole, jer i onako se čeka povoljan trenutak za prodaju..