• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

YouTube ili drugi public video klipovi

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
212
Rezultat reagovanja
178
Moja konfiguracija
Rekoh ti već, meni je zasmetalo ponašanje par moderatora i napustio sam forum. Sa nekim forumašima sam i dan danas u super odnosima. Sve šta ima tamo, ima i na drugim mestima. Ako te zezaju i svako malo uskraćuju prava, napusti i ti. Em su ti uskratili Ananas temu, em ti svako malo usporavaju forum.
Misliš moderatora koji su to dobili "preko veze" jer su moljakali vlasnika na nekoj Motorola promociji na planini?
A pritom izigravali moda pre toga iako su bili obični "paori" kao i svi ostali na forumu?..

Ili misliš na moderaciju koja juri članove po temama za koje nije zadužena I trpa ih kaznenim poenima za svako malo i menja razloge poena dok članovi ne prsnu pa ih javno isprozivaju i onda usledi ban? Sve uz fol - clan je problematican, imao je dovoljno upozorenja i poena pre toga, a vise od pola dobije od jednog moda... Pardon sada je dotični admin (jbg sredio forumu servere u Njemačkoj)

Kada se to pokaže administraciji (više članova iste) sa sve SS onda usledi zaštakavanje pod tepih u fazonu "ne znam ja ovo je na ličnom planu"... Za sta su neki modovi nagrađeni statusom administratora a neki za mnogo manje stvari ražalovani kao modovi... Jerbo kriterijumi nisu isti...

Ili što se selektivno udaraju poeni I zabrane postovanja uz mlake izgovore a uvek je lični grudge moderatora u pitanju?
(cast izuzecima 3-4 iz gaming i casual teme)

Ili mozda mod koji preprodaje hard diskove i komponente po većim cenama kada je neki kripto/mining bum/nestašica komponenti (tj skok cena) dok druge članove za takve stvari banuju ili zezaju koliko mogu da prodaju? (ili idite u komercijalu i to naplatite ili ukinute oglase)

Ili si mozda banovan zato sto si javno prozvao vlasnika da nije dovoljno kritičan i objektivan (kao I kompletna redakcija) u svojim recenzijama jer u suprotnom nema vise besplatnog hw-a za jućub "testove" I free putovanja - na sta ima izjave par bivših članova redakcije (jer im je receno kako moraju da urade recenziju ali su imali samopoštovanja pa su napustili)
I sto ceo forum zna ali ne sme javno da se kaze.
I sve sto sada glume po forumu neku političku korektnost I sta kao sme da se poštuje, jer pozadina planiraju da se uvale nekoj medijskoj kuci kada ponuda bude ok... Zato je forum i pušten u komercijalu sa svakakvim temama I generalno srozan kvalitet...
Dobar deo starijih članova je samosvesno napustilo forum ali ih bas zabole, jer i onako se čeka povoljan trenutak za prodaju..

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
16.046
Rezultat reagovanja
11.957
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Cusu 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz
VGA & cooler:
Palit RTX 3060 Ti Dual 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
SiliconPower A55 500 GB sata ssd + Western Digital Purple 4 TB sata hdd + Cusu 512 GB 3500q nvme
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
16.046
Rezultat reagovanja
11.957
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Cusu 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz
VGA & cooler:
Palit RTX 3060 Ti Dual 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
SiliconPower A55 500 GB sata ssd + Western Digital Purple 4 TB sata hdd + Cusu 512 GB 3500q nvme
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
Jedino ona blic razmišljanja... niti su blic pitanja, blic info...

Svejedno je kad će ti @Veselin ovde odgovoriti. Nije ni čudo što je otišao sa tog foruma. :troll:

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
212
Rezultat reagovanja
178
Moja konfiguracija
Ne mogu u svaštaru da mećem... Ko će posle to da opere..
Na post i podforum mislim... :troll:

Veselin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.07.2018.
Poruka
1.653
Rezultat reagovanja
2.494
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600 & Arctic Freezer 36 A-RGB (White)
Motherboard:
ASRock B450M-HDV R4.0
RAM:
GUDGA DDR4 2x16GB 4000mhz
VGA & cooler:
Sapphire Radeon RX 480 4GB NITRO+ OC
Display:
Gigabyte MO27Q2 Gaming Monitor
HDD:
2 x 1TB NV3 NVMe
Sound:
Monitor Audio Bronze 50 (6G), Fosi Audio V3, S.M.S.L SU-1 DAC, KLOTZ i LAPP kablovi i Nakamichi
PSU:
550 W Gigabyte GP-P550SS Ice Silver
Mice & keyboard:
REDRAGON Shiva K512 RGB & LOGITECH G502 X Black Gejming miš i G240 podloga
Internet:
Orion 500/500
OS & Browser:
macOS, Windows & Chrome
Vrh