AKCIJA: 284.400,00 RSD
Ne znam kad ce biti, al ce biti. Naravno ganjacu polovan.
Pose odma pored. Kao sto vec napisah uzecu polovan. Ima jedan u NS dobar sa vizirom.AKCIJA: 284.400,00 RSD
A koja bi bila cena da nije na akciji?
Za komp znam da dobijaš 20-30fps kad napičiš RGB, šta dobijaš kod RGB stola?Porucio sam ovaj sto na nekom popustu za sebe, svideo mi se kad sam se svrckao u BIG-u.
Je lћ nemaš mogućnost da nabudžiš te monitore na neki zidni nosač ili arm?Sta znam , bas mi se svideo ,iako mi duzina ne odgovara, msm opet moram koristiti neku drljavu komodu za kuciste jer nema sanse da stane 2x27inch monitora, zvucnici i kuciste koje je bas veliko.
Mene zeza ovaj adapter danas ga probao i nikako da se uparim sa bilo kojim uredjajem.. samo nadje BT od TVa, a telefon, tablet.... nistaJust found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD152.40 | USB Bluetooth 5.3 Adapter Wireless Bluetooth 5.1 Dongle Adapter for PC Laptop Wireless Speaker Audio Receiver USB Transmitter
USB Bluetooth 5.3 Adapter Drahtloser Bluetooth 5.1 Dongle-Adapter für PC Laptop Drahtloser Lautsprecher Audioempfänger USB-Sender - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Preporuka kome treba Bluetooth na kompu, kod mene već godinu radi besprekorno,evo uparen sa JBL sluškama bez prekida bez ičega, zvuk odličan.
60 din na popustu