Fantom
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 17.03.2021.
- Poruka
- 797
- Rezultat reagovanja
- 847
Moja konfiguracija
Te dve igre nemaju dodirnih tacaka. DS igre se ubrajaju u extremno teske igre i posto te igra ne ogranicava kojim putem da ides ali znas da si na pogresnom putu kada neprijatelju ne skidas nista hp-a ili kraj svog imena imaju crvenu kostursku glavu.Oduvek sam hteo da probam Dark Souls i Ghost of Tsushima ali imam osećaj da ne bih znao da kliknem...
GoT - Ghost of Tsushimacek sta je got? mislio sam na elder ring i ds igre..
DS1 i da odigras posle svega neces pogresiti, ono sto ce ti vise biti cudno je sto ce ti igra biti neverovatno spora i nece te drzati. DS3 i ER odigraj neces pogresiti samo se spremi na puno ponavljanja i ucenja boss borbi, onda koristi dosta yt da nadjes sardove i ostale stvari koje ce ti trebati za budzenje oruzija. Nadji neki build koji bi mogo da igras i guraj to, cisto da znas igra ne presta kada zuris i kada pokusavas nesto na brzinu da resis, uvek ostanes bez energije za blok ili za udarac ili neprijatelj te udari da ti skine svu staminu. Jednostavno moras da koristis konbinaciju udaraca stita i kotrljanja i da naucis backstab da radis, to ti je kada mu dodjes sa ledja pa zadas udarac probadanjem macem i pravis neprijatelju ogromnu stetu.da da, jer sam dosta puta planirao da krenem ds 3 ali me mrzelo da igram prethodne igre pa vidim da je ovo veoma slicno po art style i hudu. hvala na odgovoru, ali tesko da bih mogao to sve stici odigrati, pa sam planirao da preletim ds 1 i ds 2 na youtube pa da odigram 3 ali ni to nestigoh a ER bih odmah poceo igrati..
Igra jeste dobra ali je jos teza nego DSIII.Upravo citam o njoj, kazu da je fenomenalna. Steta sto nemam vremena da se upustim u igru
Kod ovih igara imas dva izbora: ili ih volis ili ih ne volis, nema trece.Igra jeste dobra ali je jos teza nego DSIII.
Pokusao sam igrati DSIII i odustao vec kad sam dosao do prvog boss-a. Previse tesko za moj ukus, treba biti bas tezak mazohista da bi to igrao.