Fantom
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 17.03.2021.
- Poruka
- 797
- Rezultat reagovanja
- 847
Moja konfiguracija
Sto se tice CP2077 i ER to uopste nisu igre za poredjenje.CP2077 i Witcher 3 ne treba ni poredjivati. To sto je isti developer pravio igru nema veze. CP2077 je smece od igre u odnosu na Witcher 3 pa i od mnogih drugih igara koje su u rangu Witchera. Uporedi recimo Elden Ring i CP2077. Meni licno je ER fantasticna igra ali preteska za moj ukus pa je zato hejtujem.
Da se vratimo na temu
Pogledajte prilog 45649
Uzasno linearna igra ali mi se svidja kako su odradjeni zvucni i graficki efekti sto je i bio cilj ovog developera.
CP2077 je mogo da presisa W3 samo tako da su se potrudili oko price i tih detalja. Ne kazem da su trebali grafiku i grad da zanemare ali moje misljenje je da su previse vremena posvetili na stvaranju grada i grafike a da je prica malo nabacana.
Opet kazem meni se svideo i w3 i cp2077 ali nekako vise naginjem na ovo drugo jer pored svih nedostataka od kojih igra pati mislim da nije smece.
A sto se tice Hellblade igre mislim da nisi razumeo sta su developeri hteli da prikazu ali sigurno nisu zvuci i grafika. Cela prica se zasniva na tim glasovima koje ona cuje u glavi i zato na pocetku igre pisu da je najbolje iskustvo igrati igru na slusalicama sto ti toplo preporucujem da pocnes da ih koristis u toj igri ako vec nisi.
Sama poenta developera je hteo da ukaze na problem sizofrenije u svetu pa je to prikazao kroz igru gde ona cuje glasove u glavi i ima te halucinacije da vidi stvari koje drugi ne vide.
Procitaj malo vise na netu o samoj igri jer prica je daleko kompleksnija nego sto se na prvi pogled cini.