Igra ima vise zavrsetaka, neke zadatke nisam obavio, ovako mogu opet da ispravim git gud.Ako ako. Kad zavrsis pocni ponovo.
Igra ima vise zavrsetaka, neke zadatke nisam obavio, ovako mogu opet da ispravim git gud.Ako ako. Kad zavrsis pocni ponovo.
ima vise...pa imas NG+1 i +2
Ako ti ova radi ne kupuj jos nista, ovi nesto spominju sledecu generaciju da izlazi pa sacekaj pa vidi ako nista drugo bar trenutna serija sa cenom ima da ide jos dole.Ma kak'i. Ispalo je da imam rev. 2 a da nisam ni znao.
Još od kako sam je prebacio u BQ500DX jedva da pređe 65°C.
E sad... Nešto me vuče, ako rešimo ono za kuću, da uzmem Sapphire Nitro+ RX 6600XT.
znam ali ono i +2 je vec dosta satiima vise...
Što je ne uništi Radahn...
Šta studiraš sa 26, ili medicinu ili si se za.ebo žestokoHahah, a jbg brate, malo da se opustim nakon apsolventske ekskurzije, kad ono, pale neke lose odluke ...
Moracu da se presaltam na ucenje, taman mi je ostalo jos malo, ***es ovo
Vidis kako poznajes materiju. Medicinu, tacno, a sto se godina tice, meh, da l je upisao s 19 ili 20, nebitno je kad je nadam se do oktobra dajem u roku, ostala su jos 3 ispita i to ne nesto spec. teska - Taman da se kao gejmer osmelim i upustim u neku hirursku disciplinu, mogu ti reci da sam lepo raspolozen.Šta studiraš sa 26, ili medicinu ili si se za.ebo žestoko
A baš da te osuđujem, šta je tebi.Vidis kako poznajes materiju. Medicinu, tacno, a sto se godina tice, meh, da l je upisao s 19 ili 20, nebitno je kad je nadam se do oktobra dajem u roku, ostala su jos 3 ispita i to ne nesto spec. teska - Taman da se kao gejmer osmelim i upustim u neku hirursku disciplinu, mogu ti reci da sam lepo raspolozen.
26. nisu neke godine, cak i za onog sto studira neki fakultet koji manje traje. Covek je po prirodni spreman odmah da osudi nekog i nesto, a da pritom ne zna pozadinu zasto se nekom oduzilo studiranje. Ti si se @Pjanovic -u po VirusX onda gadno za***ao :S Mozda i on studira medicinu, sudeci po nicku, ali i po slici cenjenog doktora Miroljuba
Btw da ne idem offtopic, lagano cu DLC, death march je bio prelak iskreno....
Evo brat me nagovara da ponovo krenemo dotu :O Rekoh strpi se jos malo haahaUživajte dok ste na fakultetu, to je sve što imam da vam kažem (sa 23 završio osnovne, sa 25 master, isti q...)
/ontopic
Nažalost igram CSGO ponovo, ne znam ni sam zašto... pustim tako da mi istekne rank, pa uzmem opet, pa ne igram 2 meseca i tako u krug
Dota 4 life, ali završi ti faks pa tek onda, Dota je više života oduzela nego bilo koji ratEvo brat me nagovara da ponovo krenemo dotu :O Rekoh strpi se jos malo haaha
Uživanje, ne mogu fiziku da pložim, ostavljam je za septembarski rok, uživanje.Uživajte dok ste na fakultetu, to je sve što imam da vam kažem