То је taj nalog
Ni ne utice toliko, Dakula tripuje jer puno gleda HWUnboxed. Recimo razlika izmedju 3600X i 7600X, isti gpu, ako podesavanja nisu sve low i rezolucija upscaled 1600x900 na 1080p, ta dva cpu maltene isti fps daju, a sva razlika u ceni je bacanje novca za igranje igara. Posao je nesto drugo.Možda je malo slabiji od grafička al brt nebi trebalo baš ovoliko da utiče ja mislim
Koju konfiguraciju ima drug, koji operativni sistem?То је taj nalogCoolermaster 650 V2 Gold
Za druga nemam pojma stvarno, ja imam ryzen 5 2600X gtx 1080ti coolermaster 650 v2 1x 16gb 3200mhz a maticnu sam zaboravio pise na njoj A320mk mislim da je to model, od kog pcie slota znam samo da se nalazi u slotuKoju konfiguraciju ima drug, koji operativni sistem?
Koju matičnu ploču ti imaš?
U kojem pcie slotu se nalazi?
evo ga BIOSIli je graficka neispravna ili imas majning bios. Nagruvana memorija i spusten GPU.
Idi u gpuz advanced drop down meni nvidia buos ,vidi power limit
Nema veze bottleneck kad je nešto ekstremno izraženo kao ovde što je slučajMa gde odoste, igra jednu igru i ima problem, igra je neoptimizovana i igra je na 2600x koji ne moze da je gura, ima klasican CPU bottlneck.
Kako to mogu da uradim?Svakako bi mu uradio cmos,moguce od prethodnog napajanja i dalje drži ograničenje snage
Možda nisi valjano uradio ?Resetovao sam više puta drajvere preko DDU ali to ništa nije pomoglo,
Resetujem udjem u SAFE mode upalim DDU stavim Nvidia i onda kliknem jednu od one tri opcije za reset ne znam tacno kako se zove i onda posle tofa odem na nvidia sajt i skinem drivere. Tako sam radioMožda nisi valjano uradio ?![]()