monteboy
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.019
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 965
Motherboard:
Asus M4A79T Deluxe
RAM:
2048 G.Skill 12800HZ
VGA & cooler:
NV 7900 GTO
Case:
no case
PSU:
Silverstone Olympia 1000W
Internet:
DSL-16000
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Cilj threade je bas onako kako si i primetio da se objave rezovi stabilnog sistema u 24/7 izvedbi sa svim sto uz to ide.Ajde ovako sad, ako je ovo neka vrsta challenga, treba li da postoje i pravila sto se tiche hladjenja procesora:
Voda, vazduh, nije bitno sta ko koristi, to smo zakljucili i to je to
Ono sto mene interesuje, posto je OC za 24/7 upotrebu, da li je fer da recimo ljudi vrte bench na stolu, otvorenim kucistima, pored prozora, na terasi i ostalo.
Ovde ima rezultata koji su postignuti na taj nacin, pa je stoga malo nezahvalno da recimo neko sa dve iste komponente ima razlike od 5-6 C na istim komponentama, ili da recimo neko sa i7 na 4200 ima 2C manje od onoga koji vrti na 4000MHz....
Voleo bih da ovo definisemo.
Ja malo kasnije kacim rez, Noctua na 1000rpm, zatvoreno kuciste, Prolimatech Megahalem!
Naravno da niko nemoze kontrolisati pod kojim "vanrednim" uslovima je stabilnost objavljena niti zelim da pokrecem to pitanje.
A razlog je jednostvan -> Objavljivac rezultata prvo prema sebi mora biti iskren pa onda prema svima ostalima. Ako mu nije problem da ne bude iskren prema samome sebi veruj mi i ostalima nece smetati.
Ovdje u svabiji je trenutno temperatura oko 0°C ali mi ne pada na pamet da nosim kompresiju napolje