illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.843
Moja konfiguracija
Kako usko razmišljanje. Vidiš ja tako mogu da kažem za Veyron i Ferarri da su gej. Nisi ti seo u dobar japanski automobil...a ne one japanske tribal gluposti iz undergrounda.
A ti verovatno nisi seo u Veyron, Ferrari, Lambo itd...Kako usko razmišljanje. Vidiš ja tako mogu da kažem za Veyron i Ferarri da su gej. Nisi ti seo u dobar japanski automobil...
Meni odgovara, dotle bi trebao da skinem fakultetske obaveze sa vrata i mocu fino na tenane da se vozam16.11.2010
Na pocetku nove fakultetske godine da skinesh obaveze s vrata?Meni odgovara, dotle bi trebao da skinem fakultetske obaveze sa vrata i mocu fino na tenane da se vozam
Zavrshna godinaNa pocetku nove fakultetske godine da skinesh obaveze s vrata?
NOOOOOOOOOOOOOOT
ps. Slazem se kerrigane totalno stobom ups-double postsrry*ebesh grafiku kad gameplay koji su postigli tada,sada im nesto ne polazi od ruke,gledaju kako da izgleda sto lepse,sto vise poligona i kako su uradjeni modeli...*ebesh modele,texture i sve ostalo kad je gameplay ochajan...
imam originalne hp,mw i carbon,sve posle toga=uzhas,nije mi bilo vredno ni onog "drugog" izdanja,kamoli da pucam pare na original
Haha pa zar to moze biti gore u igrama poput nfs-asamo da ne upropaste steering i fiziku i bice vrh igrica sudeci po traileru
Meni i dan danas ta igra izgleda sasvim pristojno....Gledano iz '02 nista , gledano iz '10....
moze itekako.... posto svake druge godine drugi razvojni tim radi NFS serijal i uvek bude gori, prethodni NFS tj ovaj poslednji je djene djene steering, fizika ubi boze, a onaj pre njega ne znam ni kako se zvase taj je NAJGORI do sad, pre njega bio Pro Street sa ok kontrolama... samo da ne u*enjaju motku sad sa ovim delomHaha pa zar to moze biti gore u igrama poput nfs-a
Ta mapa koju su vozila ova dvojica likova je redizajnirana mapa iz Hot Pursuit 2,secam se jako dobro,pogotovo onog prosecenog drveta na sred puta (sekvoje?)