illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.846
Moja konfiguracija

Kako usko razmišljanje. Vidiš ja tako mogu da kažem za Veyron i Ferarri da su gej. Nisi ti seo u dobar japanski automobil...a ne one japanske tribal gluposti iz undergrounda.
A ti verovatno nisi seo u Veyron, Ferrari, Lambo itd...Kako usko razmišljanje. Vidiš ja tako mogu da kažem za Veyron i Ferarri da su gej. Nisi ti seo u dobar japanski automobil...

Meni odgovara, dotle bi trebao da skinem fakultetske obaveze sa vrata i mocu fino na tenane da se vozam16.11.2010

Na pocetku nove fakultetske godine da skinesh obaveze s vrata?Meni odgovara, dotle bi trebao da skinem fakultetske obaveze sa vrata i mocu fino na tenane da se vozam![]()

Zavrshna godinaNa pocetku nove fakultetske godine da skinesh obaveze s vrata?
NOOOOOOOOOOOOOOT![]()

ps. Slazem se kerrigane totalno stobom*ebesh grafiku kad gameplay koji su postigli tada,sada im nesto ne polazi od ruke,gledaju kako da izgleda sto lepse,sto vise poligona i kako su uradjeni modeli...*ebesh modele,texture i sve ostalo kad je gameplay ochajan...
imam originalne hp,mw i carbon,sve posle toga=uzhas,nije mi bilo vredno ni onog "drugog" izdanja,kamoli da pucam pare na original![]()
ups-double post
srryHaha pa zar to moze biti gore u igrama poput nfs-asamo da ne upropaste steering i fiziku i bice vrh igrica sudeci po traileru

Meni i dan danas ta igra izgleda sasvim pristojno....Gledano iz '02 nista , gledano iz '10....![]()
moze itekako.... posto svake druge godine drugi razvojni tim radi NFS serijal i uvek bude gori, prethodni NFS tj ovaj poslednji je djene djene steering, fizika ubi boze, a onaj pre njega ne znam ni kako se zvase taj je NAJGORI do sad, pre njega bio Pro Street sa ok kontrolama... samo da ne u*enjaju motku sad sa ovim delomHaha pa zar to moze biti gore u igrama poput nfs-a![]()
i bio je fantastican u svakom pogledu,posle njega se pojavio ocajni High Stakes a nakon toga odlicni Porshe Unleashed,ne mogu bas da kazem da su nastojeci naslovi bili krs,ali ipak nisu u potpunosti ispunjavale kriterijume (nas) velikih fanova NFSa 
Ta mapa koju su vozila ova dvojica likova je redizajnirana mapa iz Hot Pursuit 2,secam se jako dobro,pogotovo onog prosecenog drveta na sred puta (sekvoje?)

fizika je bila ocajna....SHIFT je bio do sada najbolji sto se tice fizike i kontrola.