Npr. ja ne mogu da dobijem zlato na jednoj trci sa Mclarenom F1, fali mi ~2 sekunde skoro uvek kad izvezem ok. A nisam presao ni 10% igrice, tako da je vrlo moguce da je to istina.Download in progress.
Cuo sam negde da za neke trke moras da budes Peter Soldberg ili Ken Block da bi ih presao , bukvalno u milisekundu.
Is it true?
kako komeVAU!
Igrica je fenomenalna , bar za sada ! Odusevljen sam !
@Mitarus , uvideo sam to odmah iz prve trke. Bio sam prvi, ali protivnici nisu naivni.
Isto, ali trka sa zondom.Npr. ja ne mogu da dobijem zlato na jednoj trci sa Mclarenom F1, fali mi ~2 sekunde skoro uvek kad izvezem ok. A nisam presao ni 10% igrice, tako da je vrlo moguce da je to istina.
Mada, savetuju da se sto manje driftuje za brze vreme, ali meni je to najsladje, driftujes sa sve nitrom, 'de ces bolje od toga
To sam presaoIsto, ali trka sa zondom.
Izgleda da smo pristupili previse opusteno.
-.-' pa ja nisam hakovao igricu da bude na easy kao ti .!.kako kome
da da, kad driftujes moras kola da ispravljas nitrom da bi sto vise ubrzavala, uostalom kad ti ucitava sliku dole ti pise sta treba da radis a sta ne da bi bio brziNpr. ja ne mogu da dobijem zlato na jednoj trci sa Mclarenom F1, fali mi ~2 sekunde skoro uvek kad izvezem ok. A nisam presao ni 10% igrice, tako da je vrlo moguce da je to istina.
Mada, savetuju da se sto manje driftuje za brze vreme, ali meni je to najsladje, driftujes sa sve nitrom, 'de ces bolje od toga
Meni to nije pisalo jos uvek, pisalo je da po izlasku iz krivine odnosno pri ubrzavanju treba koristiti nitro. Takodje i da ne treba driftovati. I da ne treba nizim autom ici van asfalta jer gubi vise na brzini... i zato i obilazih preciceda da, kad driftujes moras kola da ispravljas nitrom da bi sto vise ubrzavala, uostalom kad ti ucitava sliku dole ti pise sta treba da radis a sta ne da bi bio brzi
probaj da kombinujes te dve stvari,zezni igricu ja jedino gubim zivce jer mi igrica secka i ne mogu lepo da je igram ali zato mi je zadovoljstvo da przim zondu,meclarena i carreru GT, veyrona jos uvek nisam otvorio ali ima vremenaMeni to nije pisalo jos uvek, pisalo je da po izlasku iz krivine odnosno pri ubrzavanju treba koristiti nitro. Takodje i da ne treba driftovati. I da ne treba nizim autom ici van asfalta jer gubi vise na brzini... i zato i obilazih precice
Fina je igrica skroz, totalno zezanje.