Nigde nije napisao da pare ispadaju iz bankomata vec iz "bankomatasa"E moj ti sezmiose kakvu si sad glupost izvalio a meni nesto govoris kaze lik samo povezete uredjaj sa lap topom i pare same ispadaju iz bankomata
pa ako je tako sto ga prodaje pa zato sto nije dinara zaradio sa njim
![]()
:p
pa jbg ljudi nemogu da se pomire sa cinjenicom da stvar koja je nekad bila veoma skupa vise nevredi ni cetvrtinu cene
a sta mislis kako se tek oseca neko ko je kupio qx9770 ako takvih uopste ima u zemlji srbi
Najbolji je opis:evo jos jednog "kandidata"
http://www.kupindo.com/Mobilni-brojevi/10445437_broj-063-363-360
koliko pacijenata na ovom svetu...
Legendarni Ljubiša preselio u Valjevo!
Pitanje je da li je preterao. To kuciste imam i ja, i, realno, izvanredno je. Za 90e sa sve napajanjem je relativno ok cena. Mozda za dlaku precenjeno, ali opet mozda i na mestu. Hardcano + 7 ventilatora sa sve filterima ... to kuciste je najbolja investicija koju sam napravio u proteklih 10 godinaMozda je covek greskom dodao poslednju nulu:
http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Kucista/Thermaltake-Xaser-III/7724041
Dodjem jednom godisnje kuci, ocistim filtere, zasrafim, i komp radi dalje. 
Ako to kućište vredi 1-2 crvene više od nekog polovnog Chiefteca onda bi cena bila oko 5-6k tops. Mada za te pare će neko opet uzeti novo kućište....izbaci napajanje i hardcano i onda okNaravno da je pretarao.Ako to kućište vredi 1-2 crvene više od nekog polovnog Chiefteca onda bi cena bila oko 5-6k tops. Mada za te pare će neko opet uzeti novo kućište.
Stvar sa kucistima je - polovno ili novo, svejedno, limarija je limarija. To ne moze da se pojede i da crkne :-) Nekoliko puta je mene hardcano spasao da ne spalim proc. Nije to tako losa dzidza bidza, narocito ako se non stop menjaju komponente.
Jbg, ko xasera nije video (i teglio
), jednostavno nije kvalifikovan da prosudi :pZbog male potraznje u zemlji u kojoj se kung fu kućišta i kuleri prodaju kao alva, a odmah potom likovi kao ja i ti zovu kada im se sve uprašnjavi, zariba i sl?Ljudi, zbog čega nigde nema 14ica kulera, osim u Nova computers, a i tamo su zacepljeni? :trust:
Good enough, or should I say more? 

Nadam se da će mi na novom poslu u SU biti bolje i da ću imati više slobodnog vremena, pa onda moramo da završimo za te 14ice i one pedale za alficu 
Da 1TB padne na nekih 6k, 2TB na 8,5k i 3 na 12k za WD i biće zaista milina 
Ahh to možda tiZbog male potraznje u zemlji u kojoj se kung fu kućišta i kuleri prodaju kao alva, a odmah potom likovi kao ja i ti zovu kada im se sve uprašnjavi, zariba i sl?Good enough, or should I say more?
![]()
Meni za surf se kuleri ni ne zavrte, pa ne mogu ni da zaribaju
Ali unutrašnjost kućišta mi prosto zahteva da turim neke 14ice, pa makar i ne služile ničemu 
ovce su za sisanje