Nigde nije napisao da pare ispadaju iz bankomata vec iz "bankomatasa" :pE moj ti sezmiose kakvu si sad glupost izvalio a meni nesto govoris kaze lik samo povezete uredjaj sa lap topom i pare same ispadaju iz bankomata pa ako je tako sto ga prodaje pa zato sto nije dinara zaradio sa njim
Najbolji je opis:evo jos jednog "kandidata"
http://www.kupindo.com/Mobilni-brojevi/10445437_broj-063-363-360
koliko pacijenata na ovom svetu...
Legendarni Ljubiša preselio u Valjevo!
Pitanje je da li je preterao. To kuciste imam i ja, i, realno, izvanredno je. Za 90e sa sve napajanjem je relativno ok cena. Mozda za dlaku precenjeno, ali opet mozda i na mestu. Hardcano + 7 ventilatora sa sve filterima ... to kuciste je najbolja investicija koju sam napravio u proteklih 10 godina Dodjem jednom godisnje kuci, ocistim filtere, zasrafim, i komp radi dalje.Mozda je covek greskom dodao poslednju nulu:
http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Kucista/Thermaltake-Xaser-III/7724041
...izbaci napajanje i hardcano i onda ok Stvar sa kucistima je - polovno ili novo, svejedno, limarija je limarija. To ne moze da se pojede i da crkne :-) Nekoliko puta je mene hardcano spasao da ne spalim proc. Nije to tako losa dzidza bidza, narocito ako se non stop menjaju komponente.Naravno da je pretarao. Ako to kućište vredi 1-2 crvene više od nekog polovnog Chiefteca onda bi cena bila oko 5-6k tops. Mada za te pare će neko opet uzeti novo kućište.
Zbog male potraznje u zemlji u kojoj se kung fu kućišta i kuleri prodaju kao alva, a odmah potom likovi kao ja i ti zovu kada im se sve uprašnjavi, zariba i sl? Good enough, or should I say more?Ljudi, zbog čega nigde nema 14ica kulera, osim u Nova computers, a i tamo su zacepljeni? :trust:
Ahh to možda ti Meni za surf se kuleri ni ne zavrte, pa ne mogu ni da zaribaju Ali unutrašnjost kućišta mi prosto zahteva da turim neke 14ice, pa makar i ne služile ničemuZbog male potraznje u zemlji u kojoj se kung fu kućišta i kuleri prodaju kao alva, a odmah potom likovi kao ja i ti zovu kada im se sve uprašnjavi, zariba i sl? Good enough, or should I say more?