Proleter
Banned
- Učlanjen(a)
- 24.01.2020.
- Poruka
- 645
- Rezultat reagovanja
- 503
Moja konfiguracija
Naravno njemu ako se ne svidja neka menja posao.Ne trebas da mu titras jajca,ali ne treba ni on tebi,zato sto si uslugu platio njegovom poslodavcu koji sedi negde u Svajcarskoj i ispija kaficu,dok drugi za njega prave pare...
Jednostavno ne znam sta je tu tesko da se na telefon javite sa "Dobar dan" "Vazi,izlazim da preuzmem svoj paket" I to je to...
Jednostavno kazes,druze upravo stojis na mom lomljivom paketu,i zbog toga ne zelim da ga preuzmem. I to je cela filozofija..
A ne kad vas kurir zove na telefon da mu se izderete "Gde si ti do sad?" "Cekam te od jutros." "Odmah da mi se stvoris tu"
Odmah vas radi neka pasivna agresija,a agresija retko kad ostane neuzvracena. A to moze da ode predaleko...
Pa ja cu se javim na telefon kada me nazovu ali problem je sto konjina ne nazove nego vrati paket u magacin a kada zoves njihov call centar oni kaze pa kolega vas je par puta zvao vi niste bili dostupni. Bio vam je iskljucen telefon. I tu pricu mi nisu prodali jedared nego do sada sigurno 3-4x.
Naravno da cu da mu se naj*bem mile majke jer ga cekam ceo dan jer ne znam kada ce d*bilcina da dodje. Nego ja treba ceo dan kuci da presedim jer ne znam hoce gospodin kurir da donese paket u 9 ujutru ili ce to bude tri posle podne ili nece uopste da ga isporuci iz samo njemu znanih razloga a ja izgubim ceo dan neradeci nista nego cekam kretena.
Pa ne da cu da mu j*bem mater nego se ne zna.