Никола
Shop manager
- Učlanjen(a)
- 05.09.2011.
- Poruka
- 848
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Chek, ne kapiram, gde sam ja napisao "najedi se kao svinja, pa cesh sve to da skines sa vezbanjem"?
Можда нисам добро разумео.animaN je napisao(la):moja neka filozofija je da mozes i kamenje da jedesh (ne bukvalno) ako vezbash redovno...

) и оне се 90% таложе у сало ако сам добро запамтио са дијаграма. Значи једење хране са много шећера а мало влакана је лоше за организам. Вероватно се нећеш много угојити ако си умерен и ако вежбаш редовно али опет није добро за организам.
) sve biti ok. Kada se kaze umereno, misli se na to da ne jedesh po ceo dan samo jabuke, recimo (pokushaj da zamislish bilo koji drugi zdrav proizvod, da ne bude posle da samo mislim na jabuke). Jedna jabuka je zdrava, ali kada pojedesh 50 i samo to jedesh nije zdravo. Na tu umerenost se misli, a ne na taj nakaradni primer koji si spomenuo. Raznolikost ishrane je isto bitna, nisam znao da to moram da naglasavam, kapirao sam da je to svima nama jasno? Meni je to isto kao kada bi morao da objashvanjam sada da je izuzetno bitno disati, jer ako ne dises, umres, tako da se preporucuje disati