gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.702
- Rezultat reagovanja
- 2.341
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
daj bre, pa med je izmet od pcela. Sta nije jasno? Samo me trolujete ili sta? Hi fructoze corn sirup je pri varenju isto sto i obican secer, samim time je identican kao zamena, u tome i jeste cela poenta. Jeftiniji je 70% za proizvodnju (pravi se od subvencionisanog kukuruza u USA, umesto od ne-subvencionisane secerne repe ili trske, a i sam proces je jeftiniji) i daje isti rezultat kao i obican secer dobijen obicnim metodama (sukroza). Apsolutno je nebitno da li je secer iz meda ili trske. Bitno je to da je ovaj sirup jak koncentrat koji je jeftin i koji se lakse nabija u proizvode ito jako jeftino.
Evo gledam recimo cedevitu, kaze, 250 mililitara (2.5dl) je 19gr praskaste mase, od tih 19gr, 18gr su uglejni hidrati, dalje u opisu od tih 18gr 17 gr je secer. Dakle u dve kasicice "zdrave" cedevite, od 19gr 17 gr je secer. Pogodite koji. (mada nije ni bitno).
Sad mi je jasno i od cega mi se keva nagojila, u poslednjih 6 meseci je pocela da pije cedevitu po 3-4, pa i vise casa na dan. Dobila oko 10 kg...Jos i doda malo secera ponekad da joj bude lepsi ukus...Sad treba da joj objasnim sve ovo...jeez...
PS. Samo da dodam da je naglaseno na kesici da ima 0% masti! Pa svaka im cast! Ja bi radje tablu slan'ne i 2 paradajza bez leba, hvala. Za vitamine, odnosno imunitet, tu je beli lukac.
Evo gledam recimo cedevitu, kaze, 250 mililitara (2.5dl) je 19gr praskaste mase, od tih 19gr, 18gr su uglejni hidrati, dalje u opisu od tih 18gr 17 gr je secer. Dakle u dve kasicice "zdrave" cedevite, od 19gr 17 gr je secer. Pogodite koji. (mada nije ni bitno).
Sad mi je jasno i od cega mi se keva nagojila, u poslednjih 6 meseci je pocela da pije cedevitu po 3-4, pa i vise casa na dan. Dobila oko 10 kg...Jos i doda malo secera ponekad da joj bude lepsi ukus...Sad treba da joj objasnim sve ovo...jeez...
PS. Samo da dodam da je naglaseno na kesici da ima 0% masti! Pa svaka im cast! Ja bi radje tablu slan'ne i 2 paradajza bez leba, hvala. Za vitamine, odnosno imunitet, tu je beli lukac.
Poslednja izmena: