Može biti dobro dok povremeno menjaš razne vrste. Ako piješ uvek samo jednu, tipa Knjaz koja je bogata sa određenim mineralima ona ćeš posle dužeg vremena imati nedostatak minerala koje Knjaz nema. Na svakih mesec dana uzmi neku drugu... E sad tu je još CO2 kao faktor, ali ako svi koji loče 4L kole na dan još nisu umrli, ne bi trebalo da imaš ikakve posledice od mineralne.Interesuje me nesto, a u skladu je sa nazivom teme. Da li je "zdravo" piti svaki dan kiselu vodu(razni proizvodjaci) posto sam ja zamenio obicnu slavinusu prvo sa flasiranom, a i ona mi dosadila, a ne pada mi na pamet da se kljukam sokovima svaki dan.
Nabavi i meni jedanNabavio sam free aparat a 4 balona vode su oko 1000din. Vruća za čaj ili ladna za piće, milina.
zapravo su slavinuse proterane kroz apraturu koja ukloni kamenac i doda ovoga i onoga. Nista ne fali vodi iz slavine. Od filter vode (zepter ili bokal) ja ne mogu da utolim zedj. Baba ima celu sklamaeriju, a keva koristi bokal. Meh.A gomila flaširanih su samo česmuše, bacanje para. Jedino ona Prolom i Rosa ako nešto vrede.
Kad sam imao pesak u bubrezima, prolom voda me je spasila, 3 dana sam kukao, i na kraju me je prolom voda "profiltrirala". Moracu i ja da nabavim filter za vodu, kamenac mi je dao 3 dana najveceg bola u zivotu.A gomila flaširanih su samo česmuše, bacanje para. Jedino ona Prolom i Rosa ako nešto vrede.
Čekaj da se oženiš...kamenac mi je dao 3 dana najveceg bola u zivotu.
Ja sam hteo d'umrem, jbte koji su to bolovi.kamenac mi je dao 3 dana najveceg bola u zivotu.
MegaČekaj da se oženiš...
Vozi malo po rupama na putu i resena stvarKad sam imao pesak u bubrezima, prolom voda me je spasila, 3 dana sam kukao, i na kraju me je prolom voda "profiltrirala". Moracu i ja da nabavim filter za vodu, kamenac mi je dao 3 dana najveceg bola u zivotu.
xD Polako, mislim da jos nisam spreman na te muke xDČekaj da se oženiš...
Menjam bol u kichmi za bol u bubregu eto, toliko sam ocajan sada...@ mINUS
Kad si bre ti imao kamen brate po kamenu haha ... ali bolovi tebro ..!#@%!@%^!$@# auu prosto neopisivo