Moras da zoves ili da cekas da budes pozvan.Mislim da sam poslednji put naručio nešto preko emmi sajta. Cene su im fantastične, besplatna dostava... al me ubija to ne znanje i ne javljanje šta se dešava sa mojom porudžbinom. Naručio sam robu juče oko 11h pre podne. U napomenu sam stavio: "Samo da javite što pre da li ima date ploče na stanju i kad je paket poslat. Hvala!"
Nisu mi javili ništa. Mogao sam juče uzeti sa drugog sajta i da mi danas sve bude tu. Ovako moram da čekićam, da stojim pored prozora sa novčanikom i da gledam
kad če da mi bane kurir.
Mene obicno samo mailom obaveste da narucenog proizvoda iz kataloga nema, sto je ok mada je to znalo da potraje i par dana.Kupac se poziva tek u slucaju da nesto nije dobavljivo.
Znaci ako ne zovu, onda stize.
Zna da čika Skot ima tu ploču, pa i on poleteo za njom.Gigabyte H77N-WIFI.
Neko mora da potvrdi, ali mislim da sve resavas sa call centrom Emmi-ja. Oni salju kurira po komponentu, ne placas nista.E sad pošto je parent company isti da li bi roba mogla da se preda na reklamaciju u WW?
Praktikuje se sklapanje. Samo stavi u napomeni da zelis da ti sklope masinu. Ima u emmiju dosta strucnih ljudi za to.Da li je neko narucivao sa emmi-a preko weba celu konfiguraciju sastavljenu od izabranih komponenti?Naime,da li hoce da sastave sve to u kuciste pa tako da posalju preko kurira,ne znam da li to praktikuju.Znacilo bi mi posto nemaju radnju u Krusevcu,a ovde deru sa cenama.
Ma nije problem da povezem sve jedino mi frka procesor i hladnjak da namestim,to jos nisam samostalno radio,pa zbog toga.Ne vidim problem da sastave, iako je bolje da ti stigne u delovima, zbog tebe.
Kako mislis ne salju kutije a uputstvo za maticnu,drajveri,visak kablica..Prosto je, uzmi sam pa sastavi. Trebace ti kutije