• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Garancija na ceo kompjuter?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.843
Moja konfiguracija
a kako da ocistim kompjuter od prasine ako ima nalepnicu? svakih nedelju dve da nosim kompjuter u servis??

blackmore1911

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Poruka
5.025
Rezultat reagovanja
2.402
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLAIDD DRWG
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-7700K [DE-LIDDED] @ 4.9GHz w/ EKWB EK-Supremacy Evo Elite Edition
Motherboard:
Asus PRIME Z270-A
RAM:
Kingston HyperX Predator Black 16GB (2x8GB) 3466MHz DDR4 CL16
VGA & cooler:
Inno3D GeForce GTX1080 Twin X2 HerculeZ 8GB GDDR5X
Display:
Alienware AW2518HF [240Hz] × LG 24GM79G [144Hz]
HDD:
Samsung 850 EVO 2.5" 250GB × Western Digital RED 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + beyerdynamic Custom Studio & Sennheiser HD515
Case:
Lian Li PC-O11 Dynamic DW w/ 3 x Corsair LL120 × Phobya G-Changer v.2 280/60mm w/ 2 x Corsair ML140
PSU:
Seasonic FOCUS Plus Series SSR-750FX 750W 80+ Gold
Mice & keyboard:
Razer Deathadder Elite @ SteelSeries QCK Heavy × Razer Huntsman Elite
Internet:
SBB 300/30 Mbps
OS & Browser:
Windows 11 & Opera GX
Other:
iPhone 15 Pro Max 256 GB Midnight Green, EK-XTOP Revo D5 × EK-RES X3 250, Mayhems Ultra Clear Tubing
a kako da ocistim kompjuter od prasine ako ima nalepnicu? svakih nedelju dve da nosim kompjuter u servis??
Upravo to.
Za razliku od ljudi koji masine ne diraju sve dok rade , nekima je ipak stalo da im komp bude chist i uredno sredjen.Mada, ove nalepnice su toliko tanke , da sam prvu iskidao prilikom transporta , mada su mi je bez govora promenili , iako je komp 2 nedelje stajao kod babe i dede , jer nisam imao kada da ga preuzmem.

2. stvar : Stiker je potpuno nepotreban , serviser lako moze da shvati da li je HW problem uzrokovan fabrichkom greshkom , ili brljanjem samog korisnika.

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.843
Moja konfiguracija
to se podrazumeva ako je serviser strucan :)

Beagle

PCAXE News Guru
Učlanjen(a)
20.01.2010.
Poruka
1.480
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonII X4 620 @1.225v, Hyper 412 Slim
Motherboard:
Gigabyte M720-US3
RAM:
2x2GB Patriot Viper + 2x2GB GEIL Black Dragon CL5-5-5-15 @800 @1.8v
VGA & cooler:
Gigabyte GF9500GT 1GB (750/1850/500), CoolViva Z1
Display:
LG L204WS
HDD:
Patriot Pyro 60 GB, WD5001AALS
Sound:
Creative Audigy 1, Altec Lansing ATP3, Beyerdynamic DTX-710
Case:
Lian Li PC-S80 Black, 2xScythe SlipSream, 1x Turbine Master 800RPM
PSU:
OCZ StealthXStream 500W (Scythe S-Flex ventilator)
Optical drives:
Optiarc DVD-RW
Mice & keyboard:
Microsoft sidewinder X5, Roccat Taito, Logitech K120
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7x64 SP1
Other:
Audigy front panel

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.951
Rezultat reagovanja
149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Kao sto jedno napajanje moze da ima nalepnicu koja ne sme da se skida i koju je stavio proizvodjac napajanja, tako i prodavac sklopa -racunara kojeg prodaje u kompletu- moze staviti takvu nalepnicu jer je time je on zapravo proizvodjac doticnog racunara, samo treba da mu da ime ;)
Mislim da se ovde samo presipa iz supljeg u prazno.
Ako se vec uzima u kompletu, dobija se i garancija za sve u kompletu. Njih ne interesuje kolika je garancija proizvodjaca, koliku garanciju daje uvoznik. Oni su dali garanciju koja je zakonski ispravna i posmatraju ceo racunar kao jednu stvar.
Ukoliko crkne neki deo racunara - za njih je crkao ceo sklop. Na njima je da ga servisiraju i poprave. U principu je ista stvar kao i kod pojedniacnih komponenti.
Poenta cele price je da je sklop -racunar- posmatran kao jedna komponenta na koju se daje garancija.

Ja nisam pristalica tih nalepnica, ali cu i sam poceti da ih stavljam kada mi rodjaci ili prijatelji traze da za njih sastavim konfiguraciju, jer se ja ono kao razumem a oni pojma nemaju. Pa kad nemaju pojma, nemaju sta ni da traze u unutrasnjosti racunara. Prasina nek se skuplja, skuplja se inace i u jednom napajanju pa proizvodjac napajanja ne dozvoljava da se isto rastavlja radi izduvavanja :P
Sifru na bios im odavno stavljam. Zasad nisam imao problema ali posle ove diskusije i malo razmisljanja o tome sta nestrucni znaju da rade, lepo cu i ja da napravim neku kolicinu stikera... Mada, ja dajem garancije onolike koliko ima pise na garantnom listu jer jelte ja ne zaradjujem sklapajuci im racunar, samo im pomazem da izvuku sto bolji odnos cena/kvalitet/performanse..

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.843
Moja konfiguracija
moze napajanje da se izduva i bez otvaranja i nema toliko prasine jer ima protok vazduha (i to na malom prostoru). na kucistu nema toliko velika rupa da moze da se produva bez otvaranja istog

M

Misko78

Guest
I spaljeni USB kao i cuveni petovoltni kineski frizideri i usisivaci mogu da spale plocu bez otvaranja ;). Ako firma hoce da stavi stiker i tako se stiti MORA da uradi atest celog tog sklopa, naravno debelo ga plati drzavi, registruje zasticenu robnu marku i sl. inace krsi zakon i prodaje maglu.

Stoga nema sta tu da se odredjujemo pro i kontra nalepnice, ako sklop nema atest mogu guzicu sa njom da obrisu i jos da plate kaznu... Ako imaju atest taj komp se nista ne razlikuje od iphona ili muzickog stuba po pitanju davanja garancije i uslova (otvaranje, fizicka ostecenja...)

Poslednja izmena od urednika:

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.951
Rezultat reagovanja
149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
Jel moze neki izvod iz zakona gde pise da oni moraju da atestiraju taj uredjaj (racunar) da bi dali garanciju na njega kao sklop?

M

Misko78

Guest
Naprimer:

Pravilnik o električnoj opremi namenjenoj za upotrebu u okviru određenih granica napona

Čl. 2 st. 4 i Čl. 3

Što je i sasvim logično a plus ti treba akreditacija o stručnosti da bi ti sklopio taj računar i prodao ga kao sopstveni gotov proizvod. Zatim usaglašenosti sa svim propisima, npr. šta ako taj uređaj izazove požar. Toliko ima stavri da se razmotri pre nego što možeš nešto da pustiš u promet kao gotov uređaj. Plus da ne pričam o kompletnom uputstvu na srpskom jeziku koje je obavezno i garanciji koje niko žive ne isporučuje sa svojim "sklopovima".

blackmore1911

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Poruka
5.025
Rezultat reagovanja
2.402
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLAIDD DRWG
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-7700K [DE-LIDDED] @ 4.9GHz w/ EKWB EK-Supremacy Evo Elite Edition
Motherboard:
Asus PRIME Z270-A
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
Lian Li PC-O11 Dynamic DW w/ 3 x Corsair LL120 × Phobya G-Changer v.2 280/60mm w/ 2 x Corsair ML140
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 300/30 Mbps
OS & Browser:
Windows 11 & Opera GX
Other:
iPhone 15 Pro Max 256 GB Midnight Green, EK-XTOP Revo D5 × EK-RES X3 250, Mayhems Ultra Clear Tubing
to se podrazumeva ako je serviser strucan :)
Pa ako ne mogu da razaznaju komponentu koja je unishtena korisnikovim neznanjem / nepaznjom od felericnih komponenti , onda bolje da pokupe svoje igrachke iz peska , i da idu kuci.

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP
U nekim situacijam je vrlo teško odrediti da li je kriv korisnik, pa je najbolje rešenje nalenica. Nagledao sam se svačega u servisu, pa odgovorno tvrdim da je nalepnica potrebna u dosta slučajeva, jer postoje neverovatno veliki kreteni.
Imao sam bar deset računara na kome ne radi USB jer je pogrešno povezan. Većina njih se pravi pametna kako se oni razumeju u računare i kako je tako sastavljen računar, kako je možda prijatelj...

Nisam pristalica nalepnice.

M

Misko78

Guest
Da li si ti pročitao šta sam napisao? Nalepnica ili plombiranje proizvoda kao zaštita od otvaranja kućišta ima smisla samo ako je urađen atest i ako proizvod ima kompletno upustvo (kako ga uključiti, kako povešati sve delove, kako očistiti od prašine i prljavštine, kako ga postaviti u prostoru) ako nije potpuno je ništavna i besmislena.

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.843
Moja konfiguracija
hvala Misko na objasnjenju

BigJoe

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
2.788
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-920 (D0) & TRUE Black + 2x Noctua P12
Motherboard:
Intel DX58SO
RAM:
3x2GB OCZ Reaper 1600 CL7
VGA & cooler:
ATi Radeon HD5850 by GA
Display:
SAMSUNG SM 206BW
HDD:
~3,5TB
Sound:
Realtek ALC889
Case:
CM Stacker 830 Black + X Craft 350 + SCYTHE KAZA MASTER
PSU:
TT ToughPower 1500W
Optical drives:
Lite-ON LH-20A1S & SAMSUNG SH-S223L
Mice & keyboard:
Logitech MX1000 + G500 + G11
Internet:
ADSL 4Mb/256Kb
OS & Browser:
Windows 7 x64
Other:
HTC Desire, iPod Classic Black 80GB
Mnogo volem kad se Misko78 umeša u ovakve rasprave. Lepo iznese zakonski crno na belo i nema šta dalje da se raspravlja :)

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
Mnogo volem kad se Misko78 umeša u ovakve rasprave. Lepo iznese zakonski crno na belo i nema šta dalje da se raspravlja :)
+1

Covek uvek nadje cinjenice sa kojima moze da potkrepi svoju tvrdnju :)

micri

Betmen
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.528
Rezultat reagovanja
171
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
INTEL Core i5-13600KF/NZXT X73
Motherboard:
Asus Z690G-Gaming Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
VGA & cooler:
AsRock RX6900XT OC Formula
Display:
BenQ EX2780Q/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Sennheiser GSP670/JBL Flip 5
Case:
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
PSU:
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Internet:
Optika 400/80
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB/iPhone XS Max 64gb/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Dakle da rezimiramo...U slucaju da imam problem sa stickerom,ja odstampam ovaj izvod,donesem im i kazem uvazite mi garanciju jer tako zakon nalaze?

M

Misko78

Guest
Drugari hvala na pohvalama, posao arhitekte me je naučio da moram da pazim na svakom koraku i da čitam zakone pa sam se malo proefesonalno izdeformisao.

Dakle da rezimiramo...U slucaju da imam problem sa stickerom,ja odstampam ovaj izvod,donesem im i kazem uvazite mi garanciju jer tako zakon nalaze?
Tražiš im atest na uvid, ako su radili atest uz svaki sklop moraju da isporuče kopiju sertifikata, tražiš im kompletno uputstvo za sklop na srpskom jeziku pa ako te gledaju belo uputiš ih da to što rade je nezakonito i ako su normalni shvatiće da ih čeka kazna ako ih prijaviš i rešiće ti garanciju. Ako nisu normalni onda radiš po sopstvenoj savesti, prijavljuj inspekciji ili nemoj.

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.951
Rezultat reagovanja
149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
vekna hleba........................ 40 din
racunar -sklop..................... 20.000 din
imati Miska kao savetnika...... neprocenjivo! :)

Ovako treba uci i izaci iz diskusije, nema sta... Sve dokumentovano i sve potkrepljeno.. Ja koji sam prvi trazio izvod iz zakona ostajem u situaciji samo ... da prihvatim cinjenicu.. :)

:talas:
:sekira:

Wiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.05.2009.
Poruka
564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Postoji i kvaka 22, a to je (Miškova?) pretpostavka da živimo u normalnoj državi. Prijaviš inspekciji i šta? I ništa, jer je 2-3 poklonjena laptopa za 2-3 nadležna inspektora dovoljno da inspekciju nekoj većoj firmi na duži rok sasvim skine s vrata. Pa čak i u Miškovoj struci... Otkud onoliko izgrađenih i useljenih zgrada, koje nikad nisu prošle tehnički prijem (uključujući onu u kojoj živim, koja je u tom idi mi-dođi mi stanju već 40+ godina)? Što davno reče Igor Mandić u nekoj TV emisiji, dok mu je neko pred nosem mahao Ustavom: "Ma ajte molim vas, kakav Ustav, pa šta vam je to, to je samo papir!" :d

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Postoji i kvaka 22, a to je (Miškova?) pretpostavka da živimo u normalnoj državi. Prijaviš inspekciji i šta? I ništa, jer je 2-3 poklonjena laptopa za 2-3 nadležna inspektora dovoljno da inspekciju nekoj većoj firmi na duži rok sasvim skine s vrata. Pa čak i u Miškovoj struci... Otkud onoliko izgrađenih i useljenih zgrada, koje nikad nisu prošle tehnički prijem (uključujući onu u kojoj živim, koja je u tom idi mi-dođi mi stanju već 40+ godina)? Što davno reče Igor Mandić u nekoj TV emisiji, dok mu je neko pred nosem mahao Ustavom: "Ma ajte molim vas, kakav Ustav, pa šta vam je to, to je samo papir!" :d
Morash da budesh uporan ;) Da trazish imena inspektora koji idu da provere. Da po potrebi snimish razgovor... Teshko da inspekciju mozesh da skinesh sa vrata na nachin na koji si opisao... Eventulano mogu da ti najave dolazak podkupljivanjem i sl...

Wiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.05.2009.
Poruka
564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
E, pazi, meni već 20 godina šta god sam prijavio uvek bude jedna te ista žena... I to je neverovatno, pre nego što prijavim inspekciji imam samo nekog iz "okrivljene" firme protiv sebe, a kad prijavim onda imam i nju protiv sebe. Odem lično da prijavim kod dežurnog inspektora, on sve kaže "po zakonu je to tako i tako, mora to i to, ako ne onda ćemo mi preduzeti..." Ma kakvi, kad dođe kod nje nema tu više ni zakona, ni ništa, sve što je dežurni inspektor rekao puj pike ne važi. Ja sam je otvoreno pitao "Gospođo, da li vi radite u inspekciji ili ste zaposleni kao advokat firme koju sam prijavio?", kaže "jao, nemojte molim vas, ja samo hoću da nađem rešenje koje je najbolje za sve". Pa velim, "vama je 'rešenje najbolje za sve' ono koje je nezakonito i pritom još na moju štetu". Ma sačuvaj bože. Ako još jedan put budem s tom ženom imao posla sve razgovore ću da snimam i da okačim na Internet.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
E, pazi, meni već 20 godina šta god sam prijavio uvek bude jedna te ista žena... I to je neverovatno, pre nego što prijavim inspekciji imam samo nekog iz "okrivljene" firme protiv sebe, a kad prijavim onda imam i nju protiv sebe. Odem lično da prijavim kod dežurnog inspektora, on sve kaže "po zakonu je to tako i tako, mora to i to, ako ne onda ćemo mi preduzeti..." Ma kakvi, kad dođe kod nje nema tu više ni zakona, ni ništa, sve što je dežurni inspektor rekao puj pike ne važi. Ja sam je otvoreno pitao "Gospođo, da li vi radite u inspekciji ili ste zaposleni kao advokat firme koju sam prijavio?", kaže "jao, nemojte molim vas, ja samo hoću da nađem rešenje koje je najbolje za sve". Pa velim, "vama je 'rešenje najbolje za sve' ono koje je nezakonito i pritom još na moju štetu". Ma sačuvaj bože. Ako još jedan put budem s tom ženom imao posla sve razgovore ću da snimam i da okačim na Internet.
Kazem ti, saznash joj ime ;) Pa uputush pismo na adresu ministarstva ;) Pa ako to ne pomogne, pozvesh nas par sa sekire pa napravimo saobracajni kolaps sa velikom parolom i imenom te gospodje o kojoj prichash... Chisto sumnjam da se posle toga niko nece odazvati... Fora je u tome shto slabo ko izgura mak na konac kada je potrebno...

Wiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.05.2009.
Poruka
564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
pozvesh nas par sa sekire pa napravimo saobracajni kolaps sa velikom parolom i imenom te gospodje o kojoj prichash...
To jedino ako bi se par vas pojavilo sa sekirama, inače ne vredi. Ovde jedino taksisti mogu da isteraju šta god hoće, lako im da naprave kolaps. :D Svaki čas prolazim pored "Prosvetinih" knjižara, boga pitaj otkad piše štrajk, piše ovo, ono... Ma niko ih ne zarezuje 2%. Evo, i mene da pitaš šta piše na njihovim izlozima - nemam pojma.

Danas sam računao koliko zarađuje baba sera u kafanama u Knez Mihajlovoj. Bem ti, pa ja sam puka sirotinja u odnosu na prosečnu baba seru. Je l' ima neko vezu da me zaposli kao baba seru? :d

blackmore1911

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Poruka
5.025
Rezultat reagovanja
2.402
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLAIDD DRWG
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus PRIME Z270-A
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 300/30 Mbps
OS & Browser:
Windows 11 & Opera GX
Other:
U Srbiji je chak i Ustav mrtvo slovo na papiru , danas se za flashu Jack Danielsa reshavaju problemi sa prijavama i ostalim glupostima :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh