Upravo to.a kako da ocistim kompjuter od prasine ako ima nalepnicu? svakih nedelju dve da nosim kompjuter u servis??
Izgleda da ni oni nisu strucni, cim im trebaju stikerito se podrazumeva ako je serviser strucan
Pa ako ne mogu da razaznaju komponentu koja je unishtena korisnikovim neznanjem / nepaznjom od felericnih komponenti , onda bolje da pokupe svoje igrachke iz peska , i da idu kuci.to se podrazumeva ako je serviser strucan
+1Mnogo volem kad se Misko78 umeša u ovakve rasprave. Lepo iznese zakonski crno na belo i nema šta dalje da se raspravlja
Pa bre, Brka, chovek od poverenjaMnogo volem kad se Misko78 umeša u ovakve rasprave. Lepo iznese zakonski crno na belo i nema šta dalje da se raspravlja
Tražiš im atest na uvid, ako su radili atest uz svaki sklop moraju da isporuče kopiju sertifikata, tražiš im kompletno uputstvo za sklop na srpskom jeziku pa ako te gledaju belo uputiš ih da to što rade je nezakonito i ako su normalni shvatiće da ih čeka kazna ako ih prijaviš i rešiće ti garanciju. Ako nisu normalni onda radiš po sopstvenoj savesti, prijavljuj inspekciji ili nemoj.Dakle da rezimiramo...U slucaju da imam problem sa stickerom,ja odstampam ovaj izvod,donesem im i kazem uvazite mi garanciju jer tako zakon nalaze?
Morash da budesh uporan Da trazish imena inspektora koji idu da provere. Da po potrebi snimish razgovor... Teshko da inspekciju mozesh da skinesh sa vrata na nachin na koji si opisao... Eventulano mogu da ti najave dolazak podkupljivanjem i sl...Postoji i kvaka 22, a to je (Miškova?) pretpostavka da živimo u normalnoj državi. Prijaviš inspekciji i šta? I ništa, jer je 2-3 poklonjena laptopa za 2-3 nadležna inspektora dovoljno da inspekciju nekoj većoj firmi na duži rok sasvim skine s vrata. Pa čak i u Miškovoj struci... Otkud onoliko izgrađenih i useljenih zgrada, koje nikad nisu prošle tehnički prijem (uključujući onu u kojoj živim, koja je u tom idi mi-dođi mi stanju već 40+ godina)? Što davno reče Igor Mandić u nekoj TV emisiji, dok mu je neko pred nosem mahao Ustavom: "Ma ajte molim vas, kakav Ustav, pa šta vam je to, to je samo papir!"
Kazem ti, saznash joj ime Pa uputush pismo na adresu ministarstva Pa ako to ne pomogne, pozvesh nas par sa sekire pa napravimo saobracajni kolaps sa velikom parolom i imenom te gospodje o kojoj prichash... Chisto sumnjam da se posle toga niko nece odazvati... Fora je u tome shto slabo ko izgura mak na konac kada je potrebno...E, pazi, meni već 20 godina šta god sam prijavio uvek bude jedna te ista žena... I to je neverovatno, pre nego što prijavim inspekciji imam samo nekog iz "okrivljene" firme protiv sebe, a kad prijavim onda imam i nju protiv sebe. Odem lično da prijavim kod dežurnog inspektora, on sve kaže "po zakonu je to tako i tako, mora to i to, ako ne onda ćemo mi preduzeti..." Ma kakvi, kad dođe kod nje nema tu više ni zakona, ni ništa, sve što je dežurni inspektor rekao puj pike ne važi. Ja sam je otvoreno pitao "Gospođo, da li vi radite u inspekciji ili ste zaposleni kao advokat firme koju sam prijavio?", kaže "jao, nemojte molim vas, ja samo hoću da nađem rešenje koje je najbolje za sve". Pa velim, "vama je 'rešenje najbolje za sve' ono koje je nezakonito i pritom još na moju štetu". Ma sačuvaj bože. Ako još jedan put budem s tom ženom imao posla sve razgovore ću da snimam i da okačim na Internet.
To jedino ako bi se par vas pojavilo sa sekirama, inače ne vredi. Ovde jedino taksisti mogu da isteraju šta god hoće, lako im da naprave kolaps. Svaki čas prolazim pored "Prosvetinih" knjižara, boga pitaj otkad piše štrajk, piše ovo, ono... Ma niko ih ne zarezuje 2%. Evo, i mene da pitaš šta piše na njihovim izlozima - nemam pojma.pozvesh nas par sa sekire pa napravimo saobracajni kolaps sa velikom parolom i imenom te gospodje o kojoj prichash...