Pa ti snimi nesto bolje za 1000e, ali nemoj da bude "dokumentarac" kao ovo A ja cu da ti sredim da ga puste na filmskim susretima u Nisu sledece godine^ film je realno djubre iako je sve ono realnost, kao neki socijalni dokumentarac i moze da se provuce ali je u sustini jako los i svako ko ima 1000e budzet i kameru moze da snimi nesto slicno
I kameru da ti kupi neko?Mene bi bilo sramota da snimim ovoliko djubre od ''filma''. Nesto ozbiljnije, zasto da ne, ako ce neko da finansira projekat
Znaci ipak ne moze svako da snimi "dokumentarac"Evo ako ce sekira da finansira projekat i pozajmi 600d
Iskreno, bila bi steta da sam poslao ovaj 1080p u vecna lovista kao sto sam planirao. Film pocinje kao i Wrong Turn 1 i jos 100 ''horora'', razni profili licnosti (maco narcis, drolja, nevina streberka, odgovorni sportista i stondirani hipik krecu u brvnaru koja se nalazi blizu idilicnog jezera u sumetini.. onda naidju na raspad pumpu i redneka koji je nad...n, ma vidjeno 100x)
Ali brzo se ukapira da je ovo parodija, komedija sa epskom pricom (malo parodije na hostel, martyrs- u nijansama tj nekim recenicama i naravno mnogo vise na sve ostale horore ali opet film zadrzava neku dozu horora, minimalnog)
U pocetku je sve ******irano, gluma, dijalozi, gestikulacije i stvarno moze da vam se desi da odradite shift/delete ali predlazem da ipak iskulirate.
Stvarno sam se lepo nasmejao par puta, napetosti i horora ima ali za decu ali nema veze, vredi sacekati i videti sve one epske scene i onaj epski United Ma da ne pricam previse. Neke scene sam vracao po 5 puta i planiram ovo jos jednom da odgledam ali uz
Koji mozak je smislio ovu glupost a da ti opet ne bude zao sat ipo vremena zivota.
Da se razumemo, film je instant zabava i definitivno ne zasluzuje 7,7/10 kao na imbd ili one jos vise ocene na rottentomatoes ali ja mu dajem 6/10 i stvarno planiram jos jedared da odgledam sa nekom ekipom, onih par scena, ajoj, i pored 5 premotavanja nisam uspeo sve da vidim
Layer Cake odlican!
Dobar dobaaar !Layer Cake odlican!
Sto znaci da ti je OK film?Težak kliše, od mene 5/10.
Stephen DorffGledao ga danas, zanimljiv film sa nesvakidasnjom pricom o vampiru. Ocena 8/10. [URL="http://m.imdb.com/title/tt1117385/]Felon (prestupnik)[/URL]. Prica o coveku koji preko noci postane ubica tako sto ne namerno ubije provalnika koji je pokusavao da pobegne, prica ne staje tu, nastavlja se u zatvoru i prikazuje pakao kroz koji prolazi tamo. Ocena 9.5/10