Pa ti snimi nesto bolje za 1000e, ali nemoj da bude "dokumentarac" kao ovo^ film je realno djubre iako je sve ono realnost, kao neki socijalni dokumentarac i moze da se provuce ali je u sustini jako los i svako ko ima 1000e budzet i kameru moze da snimi nesto slicno
I kameru da ti kupi neko?Mene bi bilo sramota da snimim ovoliko djubre od ''filma''.Nesto ozbiljnije, zasto da ne, ako ce neko da finansira projekat
![]()
Znaci ipak ne moze svako da snimi "dokumentarac"Evo ako ce sekira da finansira projekat i pozajmi 600d![]()
Iskreno, bila bi steta da sam poslao ovaj 1080p u vecna lovista kao sto sam planirao. Film pocinje kao i Wrong Turn 1 i jos 100 ''horora'', razni profili licnosti (maco narcis, drolja, nevina streberka, odgovorni sportista i stondirani hipik krecu u brvnaru koja se nalazi blizu idilicnog jezera u sumetini.. onda naidju na raspad pumpu i redneka koji je nad...n, ma vidjeno 100x)
Ali brzo se ukapira da je ovo parodija, komedija sa epskom pricom (malo parodije na hostel, martyrs- u nijansama tj nekim recenicama i naravno mnogo vise na sve ostale horore ali opet film zadrzava neku dozu horora, minimalnog)
U pocetku je sve ******irano, gluma, dijalozi, gestikulacije i stvarno moze da vam se desi da odradite shift/delete ali predlazem da ipak iskulirate.
Stvarno sam se lepo nasmejao par puta, napetosti i horora ima ali za decu ali nema veze, vredi sacekati i videti sve one epske scene i onaj epski UnitedMa da ne pricam previse. Neke scene sam vracao po 5 puta i planiram ovo jos jednom da odgledam ali uz
![]()
Koji mozak je smislio ovu glupost a da ti opet ne bude zao sat ipo vremena zivota.
Da se razumemo, film je instant zabava i definitivno ne zasluzuje 7,7/10 kao na imbd ili one jos vise ocene na rottentomatoes ali ja mu dajem 6/10 i stvarno planiram jos jedared da odgledam sa nekom ekipom, onih par scena, ajoj, i pored 5 premotavanja nisam uspeo sve da vidim![]()
Layer Cake odlican!
Dobar dobaaar !Layer Cake odlican!![]()
Sto znaci da ti je OK film?Težak kliše, od mene 5/10.
Stephen DorffGledao ga danas, zanimljiv film sa nesvakidasnjom pricom o vampiru. Ocena 8/10. [URL="http://m.imdb.com/title/tt1117385/]Felon (prestupnik)[/URL]. Prica o coveku koji preko noci postane ubica tako sto ne namerno ubije provalnika koji je pokusavao da pobegne, prica ne staje tu, nastavlja se u zatvoru i prikazuje pakao kroz koji prolazi tamo. Ocena 9.5/10