Aj sad u spoiler zasto Da li mislimo na isto. Odavno sam gledao, odlican film iako je budzet ocigledno bio par stotina dolara
Jel o ovome:Mnogo volim filmove koji ti ostanu u glavi par dana i nateraju te da razmisljas o nekim stvarima.
^ odgledaj I Saw The Devil ako mozes da gledas juzno korejske filmove, mene je ovaj odusevio.
A ako neko želi da gleda severnokorejske filmove, evo jednog online:ako mozes da gledas juzno korejske filmove, mene je ovaj odusevio.
Mislis izleci?Pogledao Prometheus, moja ocena 7/10, a kapiram da ce biti nastavak u kome ce se sve odmotati.
To hoce sigurnoMislis izleci?
Izasao pre par sati a da nije ruska verzija sa ko zna cijim prevodom xD. Gledam za koji min, javljam sutra kakav je
Ma hoce sigurno, verovatno ce da rade ceo re-make Alien-a, videcemo koliko ce to dobro da bude. Ocena 6/10Pogledao Prometheus, moja ocena 7/10, a kapiram da ce biti nastavak u kome ce se sve odmotati.
Mora biti posto je " Elizabeta " na pragu potpisivanja, fora je da " tvorcima " ostave ono sto su oni mislili nama, tj da stvoreni unisti tvorca, Frankestajn princip ili ce se pokazati greska, odnosno zasto su se tvorci predomislili i resili da nas uniste ipakU vezi Prometheusa,zar ce biti drugi deo ? Alien iz 1979 pocinje tako sto dolazi ekipa sa brodom Nostromo i nalaze olupinu Prometheusa itd....