Upravo tako ! Ja ne znam zasto se stalno i pominju beki nubovi i de generici koji nista ne znaju i koji nista posebno ne bi ni uradili sa AAS iz tih razloga ! Matematika je jasna , natural koji radi kako treba i lik sa AAS koji radi kako treba , pobednik je jasan !Uglavnom AAS svakako radi ali radi mnogo bolje i sto bi se reklo ocekivanije ako se potrefi odgovarajuc trening i jede se dovoljnosama genetika i kako genetski reagujes na AAS je sigurno ono kljucno kod svih dobrih gradja
![]()
Hladno?Svaka ti cast, meni je ovo vreme jos hladno za voznju![]()
Svaka ti cast, meni je ovo vreme jos hladno za voznju
Šta ga znam, juče uopšte nije bilo hladno. Čak, šta više, savršeno vrijeme za bajs, ~22°C. Imam i odličnu maršrutu - bivši vojni koridor,Hladno?
Ja sam od pocetka godine presao bajsom oko 500km i pretrcao skoro 100km, sagoreo sam sve sarme i baklave x10
verovatno misli da ne kapira poJentu. Po meni je ovo totalna glupost.Ako je pitanje u vezi mog posta, razmisljao sam gde da stavim, pa stavih ovde, mozda sam trebao u sport zanimljivi momenti..
E vezi tvog je medoAko je pitanje u vezi mog posta, razmisljao sam gde da stavim, pa stavih ovde, mozda sam trebao u sport zanimljivi momenti..