Upravo tako ! Ja ne znam zasto se stalno i pominju beki nubovi i de generici koji nista ne znaju i koji nista posebno ne bi ni uradili sa AAS iz tih razloga ! Matematika je jasna , natural koji radi kako treba i lik sa AAS koji radi kako treba , pobednik je jasan !Uglavnom AAS svakako radi ali radi mnogo bolje i sto bi se reklo ocekivanije ako se potrefi odgovarajuc trening i jede se dovoljno sama genetika i kako genetski reagujes na AAS je sigurno ono kljucno kod svih dobrih gradja
Hladno?Svaka ti cast, meni je ovo vreme jos hladno za voznju
Svaka ti cast, meni je ovo vreme jos hladno za voznju
Šta ga znam, juče uopšte nije bilo hladno. Čak, šta više, savršeno vrijeme za bajs, ~22°C. Imam i odličnu maršrutu - bivši vojni koridor,Hladno?
Ja sam od pocetka godine presao bajsom oko 500km i pretrcao skoro 100km, sagoreo sam sve sarme i baklave x10
verovatno misli da ne kapira poJentu. Po meni je ovo totalna glupost.Ako je pitanje u vezi mog posta, razmisljao sam gde da stavim, pa stavih ovde, mozda sam trebao u sport zanimljivi momenti..
E vezi tvog je medo Klip nema nikakvu poentu ovde, i nema veze sa treningom, pa mozda je bolje da ga prebacis tamoAko je pitanje u vezi mog posta, razmisljao sam gde da stavim, pa stavih ovde, mozda sam trebao u sport zanimljivi momenti..