, tunjevina, ella sir, musli/ovsene, povrce [uglavnom je tu paprika ili kupus], banane, lesnike i omega3
...ali rucam u 70% slucajeva sta god da ima jer bakuta sprema rucak
Jos trebam malo da zategnem ishranu ali nije lose za pocetak. Sinoc sam bas napravio spisak pa danas idem u shoping.HahaJust take it and talk it's natural![]()
Classic michael jordan
:p
Apsolutno istinito , znam to iz iskustva jer sam ranije dosta radio FBW ! Treba ti vise kalorija ako hoces da nabacis nesto misica ...A sta jedes, djaba full trening ako se ne nahranis valjano
imas frekvenciju od 2x nedeljno po misicu ali drugacije upakovano ... Keep it up brah 

Ne znam bas koliko bi to bilo pametno. Da se komiram pa da sutra pola dana nisam nizasta. Kakva su vasa iskustva sa njim? Jel ga neko uzimao?Kupi melatonin u Lami ili Pansportu.
Tapatalk 997D

ali posle zaspim normalno... To kod tebe moze da bude i overtraining , ti bi to trebao najbolje da znas... Ako si preterivao sa treninzima , lose se hranio i radio serije do otkaza svaki put, onda jeste overtraining .
A trening u 70% radim do otkazivanja. Da moj nervni sistem i metabolizam jos ne mogu da se priviknu na trening iako misici nisu nikakav problem. Ne da nemam upale nego ih podnosim. Tolerantan sam na bol.

Tako da snage imam, volja ce doci, kondicije imam ko konj, mogu ja mislim 20km da trcim.

. Nece ti nabijati masu, vec ces vuci vodu cisto da se ne zbunis kad prenes da dobijas na kilazi
. Sta znam, ja preferiram NO boostere, al monohidrat je daleko jeftiniji 
NoobPogledajte prilog 12916
Slicica koju nadjoh od pre nekoliko meseci...

ja ako se spustim na 10% bicu srecan ... sada sam na oko 12.5 otprilikeSvinjo!... sada sam na oko 12.5 otprilike

Samo meni nikad dosta
Skupa ova zdrava 'rana
Odo sad posle treninga da opicim belo i pirinadz.
btw sutra cu prvi put da kuvam junjeci but. wish me luck.Kako ne treba? Izgubio sam.letos 6,7kg na basketu@ Bob
NO reaktor neki i Pre Alkalyn.
Tebi ne treba masa.![]()