Sitan ali dinamitan bahahahahahahahacini ti se to,veruj mi,i sad si isto krupan...Ali se secjam kad smo te ja i stalja upoznali,bio si ko ja(tada ),mozda cak i malcice sitniji,ali zato posle....lol
Ako bash zelish izmisli neku finu,Svrbdjan - 'bem te u humor i rimu
ti s' puko ,skroz na skrozAko bash zelish izmisli neku finu,
Pa da je prihvatimo kao himnu,
Juche sam video Simu...
I tako Dobro ide u grad Majke mi!
LOLAko bash zelish izmisli neku finu,
Pa da je prihvatimo kao himnu,
Juche sam video Simu...
I tako Dobro ide u grad Majke mi!
hahahhha Nice one bro!and died on the same day :p
Ma, znam da ima poneka slika sa tog famoznog GOOC-a, ali takvih gej vala nema...hehe mrzi me sada da trazim chini mi se da imam nege u kompu ali ko ce ga znati od 40GB slika
U majke ti gaMa, znam da ima poneka slika sa tog famoznog GOOC-a, ali takvih gej vala nema...
2 stalja:
Pa, nakon 9 godina dirincenja po svakakvim buvarama koje se nazivaju teretanama, moralo je nesto da ispadne... makar od muke!
A, inace, vid'o i ja Silju, pre par dana... nesto mi se osusio k'o saraga
Vidi ga ovaj... prvo "u, majke ti ga", a onda "paaa jeeeeste..."U majke ti ga
Dodushe smrsho sam 7kg
Samo lagano, bice neshto jednog dana od mene
Peonta je da nesam ko saragaVidi ga ovaj... prvo "u, majke ti ga", a onda "paaa jeeeeste..."
I, jesam li nesto pogresno rekao?
Ljubavni jadi te more, jasno je meni...
A sta tebe mori? Onda kad si mi(uvalio)ovaj prodo onog misa,nesto si mi bio mnogo suvlji i manji nego na onoj fotci de ti puca kosuljaI, jesam li nesto pogresno rekao?
Ljubavni jadi te more, jasno je meni...
od tada je popio celu Zorku Sabac ::angel:A sta tebe mori? Onda kad si mi(uvalio)ovaj prodo onog misa,nesto si mi bio mnogo suvlji i manji nego na onoj fotci de ti puca kosulja
Nesi, salim sePeonta je da nesam ko saraga
Shto bi rekli - elegantno popunjen loooool
E jako sam se potresao,ko lud sam bez tvog komentara ja sam prilicno zadovoljan svojim ucinkom s obzirom na jako kratak period vezbanja,dizem prilicno velike tezine i nista ne uzimam,e sad sam malo zastao sa vezbanjem,ali racunaj da cju uskoro ponovo krenuti intenzivno da vezbam,tako da cju natenane do kraja godine uz svoju vezbu imati vecji biceps od tebeP.S. A tebe, misticu, necu ni da udostojim komentara
Pa dobro je sto si izbacio hleb,ali ne mozes da smrsas samo zbog toga(nazalost),necu da te demoralisem ali lebac napolje nije dovoljan,ima tu jos caka(smanjena ukupna kalorijska vrednost,manjak secera,smanjenje ili varijacija Ugljenih Hidrata(mada potpuno iskljucenje je najdelotvornije)),ima tu dosta toga,ako te zanima neka dijetica da skines koje kilce,baci mi pm i zbudzicemo nestoNije sad situacija za neko vežbanje, ali sam stvarno mislio da ću izgubiti koji kg (na kraju krajeva, ne jedem hleb uopšte).
Dajte neku antidijeticu, da se zbudze malo kilogrami!Pa dobro je sto si izbacio hleb,ali ne mozes da smrsas samo zbog toga(nazalost),necu da te demoralisem ali lebac napolje nije dovoljan,ima tu jos caka(smanjena ukupna kalorijska vrednost,manjak secera,smanjenje ili varijacija Ugljenih Hidrata(mada potpuno iskljucenje je najdelotvornije)),ima tu dosta toga,ako te zanima neka dijetica da skines koje kilce,baci mi pm i zbudzicemo nesto
Pa vidis, neko ko ima ustaljene misice nema potrebe da se brine dal ce da izgleda mali ili ne Drugo je masa koja opadne i masa koja traje Ja preferiram ustaljene izdefinisane misiceNeko drugi bi rek'o: "bre, pa mog'o si bas da kupis i vecu kosulju!"
2 micri:
Koju bre gej sliku sa GOOC-a?
I 'bes GOOC, tamo sam bio manji