Bob Marli
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 31.10.2010.
- Poruka
- 604
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
Kingston HyperX DDR3 2x8GB 1600MHz / OC 1800Mhz
VGA & cooler:
GeForce GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung SA550 / LG 55UB850V
HDD:
OCZ Vertex 2 60GB / Samsung 840 EVO 250GB / Samsung F4 2TB / WD Green WD30EZRX 3TB / WD Green WD30
Sound:
X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
Case:
Corsair Graphite Series 600T Black
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech G500 / Logitech G110
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Sony Plastation 3 Slim 320GB , Samsung S5, Samusung S3, iPad 3, Nokia 6300
Zanimljiv tekst na tu temu:
http://www.building-body.com/Katabolizam-misica-i-oporavak-nakon-treninga.html
Uglavnom nekad cu piti sa vodom, a mnogo cesce sa mlekom nisko masnim, to je po meni isti djavo skoro kao voda.
@Godzila
Ne razumem kako sam ja to dao previse para za ovaj protein? 2,3kg za 5355din.
To ce mi trajati 35 dana ako pijem svaki dan. Ukus je odlican to mi je najbitnije.
@mINUS
Nisam siguran sta znaci rec placebo, u kontekstu vezbanja?
Tacno sam prvi trening osetio onu sirovu snagu, koju sam imao pre par godina dok sam redovno vezbao. Extra osecaj i siguran sam da je delom zbog ovog proteina, jer unosim u telo ono sto je potrebno.
Nisam siguran koliko se moze sporije apsorbovati protein ako se pije sa mlekom?
BTW imam 2 pitanja sto se tice vezbanja.
1. Pocela su kolena da me bole vec posle 2km na traci, brzina 9,10.
Do skoro sam trcao glatko 5km za 30min, sigurno 15tak puta. Par puta sam trcao i po 45min, oko 6,5km.
E sad pre nekih 10 dana sam trcao za 45 min 8,5km, pri kraju sam imao blage grceve u listovima. Istegao se lepo, namazao konjsku mast, proslo je brzo.
Odem sledeci trening da trcim kad ono bole me kolena, vec posle 2km, tesko mi da trcim, malo iskilavim, malo hodam do 4km i batalim, odem u saunu.
Evo danas posle skoro 10 dana, krenem da trcim, isto posle 1,5-2km kolena bole, ne mogu da trcim, nije bas ostar bol, ali smeta.
Sta treba da radim? Iskuliram neko vreme skroz trcanje ili da trcim dosta manje? Dok se kolena ne odmore. Napominjem da nikad nisam imao problema sa kolenima, osim blagih bolova posle basketa, rada, klasika, kao kod svakoga.
Istrcao sam ove zime sigurno preko 100km na traci.
Nisam siguran koliko je traka dobra je se trci celim stopalom, pa je vece opterecenje na kolenima, a napolju moze na prstima da se trci, onda listovi trpe opterecenje.
2. Koje vezbe postoje za donji deo grudi?
Imam ok misic, tvrdo je ko kamen, ali taj donji deo je mekan, ima sala (pocetni stadium pilecih grudi ).
Ja sve mislim da je kontra kosi bench za to, jel sam u pravu?
http://www.building-body.com/Katabolizam-misica-i-oporavak-nakon-treninga.html
Uglavnom nekad cu piti sa vodom, a mnogo cesce sa mlekom nisko masnim, to je po meni isti djavo skoro kao voda.
@Godzila
Ne razumem kako sam ja to dao previse para za ovaj protein? 2,3kg za 5355din.
To ce mi trajati 35 dana ako pijem svaki dan. Ukus je odlican to mi je najbitnije.
@mINUS
Nisam siguran sta znaci rec placebo, u kontekstu vezbanja?
Tacno sam prvi trening osetio onu sirovu snagu, koju sam imao pre par godina dok sam redovno vezbao. Extra osecaj i siguran sam da je delom zbog ovog proteina, jer unosim u telo ono sto je potrebno.
Nisam siguran koliko se moze sporije apsorbovati protein ako se pije sa mlekom?
BTW imam 2 pitanja sto se tice vezbanja.
1. Pocela su kolena da me bole vec posle 2km na traci, brzina 9,10.
Do skoro sam trcao glatko 5km za 30min, sigurno 15tak puta. Par puta sam trcao i po 45min, oko 6,5km.
E sad pre nekih 10 dana sam trcao za 45 min 8,5km, pri kraju sam imao blage grceve u listovima. Istegao se lepo, namazao konjsku mast, proslo je brzo.
Odem sledeci trening da trcim kad ono bole me kolena, vec posle 2km, tesko mi da trcim, malo iskilavim, malo hodam do 4km i batalim, odem u saunu.
Evo danas posle skoro 10 dana, krenem da trcim, isto posle 1,5-2km kolena bole, ne mogu da trcim, nije bas ostar bol, ali smeta.
Sta treba da radim? Iskuliram neko vreme skroz trcanje ili da trcim dosta manje? Dok se kolena ne odmore. Napominjem da nikad nisam imao problema sa kolenima, osim blagih bolova posle basketa, rada, klasika, kao kod svakoga.
Istrcao sam ove zime sigurno preko 100km na traci.
Nisam siguran koliko je traka dobra je se trci celim stopalom, pa je vece opterecenje na kolenima, a napolju moze na prstima da se trci, onda listovi trpe opterecenje.
2. Koje vezbe postoje za donji deo grudi?
Imam ok misic, tvrdo je ko kamen, ali taj donji deo je mekan, ima sala (pocetni stadium pilecih grudi ).
Ja sve mislim da je kontra kosi bench za to, jel sam u pravu?