Gotov jeMa, ja nije moje da pridikujem (ali to radim), nego stvarno nema smisla prosipati toliko mogućnosti veštačke inteligencije u temu koja je za blic pitanja i odgovore. Ali ako nema mesta u temi za ai - samo napred.

Jedan RAM danas vredi vise nego jedan ROMTražio kroki uputstvo, dobio wall teksta...
Nebitno, probaću sam na nekom uzorku.
Nisi me baš ubedio.
EDIT: @Pjanovic ne brini za mene, čuvaj tezgu, nemoj romi da ti ukradu rama sa pocetka 2000tih...

Skočila i cena ssd-ova.Jedan RAM danas vredi vise nego jedan ROM![]()

Vrdaš, ali znaš zašto sam ovo naveo.Al to je samo ako se sklapa Novi komp.
Ako sklapas polovan, onda je nize![]()
Cena ovog modela je u prodavnicama porasla za 3.000 za samo 1 dan.Uvek razmisljaj "sta ako?"iph 17 ili 16 pro? Ja vise vucem ka 17, treba mi za devojku . hvala

Eto ja bih je onda izgubio i pored velikog ulaganjaAl onda mora max. Cudo devojka ne voli ćaoMi.
Nisam ni znao da postoji max... mislim Iphone me zanima koliko i @Veselin -a crna boja 
A brate sta dramis odmah? Zar se mora sve svesti na politiku i ozbiljnost? Ja sam rekao da se ne razumem u Iphone i pokusao sam da vas nasmejem, a kontao sam da ce neko drugi (ko zna) da pomogne. I uvek sam za novije generacije uredjaja, ako ti to nesto znacimnogo ste smesni. "Devojka" mi je 9 godina, imamo 2 deteta...telefon koristi sam a54 3 godine vec, pa sam hteo da je pocastim..
hvala na savetima ,snacicu se sam.