• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Blic info

LiDragon

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
1.010
Rezultat reagovanja
419
Moja konfiguracija

I ovaj se izlupao za sve pare,samo da se promovise MS.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
426
Rezultat reagovanja
412
Moja konfiguracija

Koji nivo korupcije, jos nonsalntno paradiraju u fazonu "znamo da znate ali nam ne mozete nista"...
Da li ce nV i AMD uopste da se vrate consumer trzistu kada ovaj AI balon pukne i da li isti da se sete kako su ih "presavili" preko bureta...

LiDragon

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
1.010
Rezultat reagovanja
419
Moja konfiguracija
Procurili podaci korisnika Telekoma, kompanija kaže: Počinioci nas kontaktirali da nas ucenjuju

Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da je došlo do krađe manjeg dela podataka iz njene korisničke baze, koja se odnosi na usluge satelitske televizije "m:SAT tv".

Kompanija je slučaj te krađe, čiji su počinioci za sada nepoznati, prijavila Odeljenju za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

"S obzirom na to da su nas počinioci ovog dela kontaktirali sa ciljem da nas ucenjuju, komunikacija sa njima vođena je u koordinaciji sa MUP i prema njihovim instrukcijama, kako bi počinioci bili što brže identifikovani i pronađeni", navela je kompanija Telekom u saopštenju.

Prema navodima Telekoma, intezivno radi sa policijom na otkrivanju počinilaca tog dela, a bezbednost telekomunikacionih servisa nije ugrožena i sve usluge pruža neometano.

Ranije danas sajt dailydarkweb.net, objavio je da je državna kompanija Telekom Srbija "pretrpela kršenje bezbednosti podataka koje je pogodilo 160.000 korisničkih zapisa".

"Neidentifikovana strana je nedavno objavila bazu podataka na mreži, tvrdeći da su informacije ukradene sa internog portala kompanije", navodi se na sajtu.

Navodno ugroženi podaci uključuju: puna imena korisnika, njihove adrese stanovanja, datume rođenja, brojeve telefona, identifikacione brojeve (JMBG).

fotoronin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
18.11.2018.
Poruka
1.140
Rezultat reagovanja
354
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
TODA PC :)
CPU & cooler:
Ryzen 2600X/Cooler Master 212 Evo Led Turbo
Motherboard:
Gigabyte Aorus Ultra Gaming X 470
RAM:
Corsair vengeance RGB 3200 2x8 Gb
VGA & cooler:
Evga GTX 1060 SC 3 gb
Display:
Iiyama Prolite XUB2796QSU
HDD:
Samsung 970 EVO 1Tb NVME +Samsung SSD 860 Evo 250Gb, WDC Black 1Tb, Toshiba 3 Tb
Sound:
Integrated(realtec)
Case:
Antec NX 410 White
PSU:
Raidmax RX-635 AP
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
A4Teche V7M Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10-nazalost :( , Opera, Edge
Other:
svasta nesto/svestrana osoba
Nema mnogo objektivnih ni medju inostranim. Ako izuzmemo JayzTwoCents i der8auer-a, ne pamtim kada sam gledao nesto drugo.
Ako pričamo o PC hardveru Jay two cent je meni među omiljenima. A ya telefone Folssy Carter i ima onaj Kinez...Ah evo ga Samuel Nam. I ima onaj jedan Indijac iako on mi je malo i komercijala...

Mrwhosetheboss

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
426
Rezultat reagovanja
412
Moja konfiguracija
Ako pricamo o iritantnijim tech tjuberima, medju iritantnijim si i naveo...
Flossy je ok ali sv*rac k*rcu 1h i jace... Zao mi je ali nemam brate vremena ni zelje da gledam necije video projekte i balavljenje od 1 i kusur sati, kada sve to moze u 20ak minuta tops da se koncizno spakuje i bez geto slenga...
Od "Dzeja" sam skoro digao ruke kada sam video da je poceo da radi neke random liste/preporuke za igre... Pritom i neke bzv projekte jer ocigledno kanal stagnira pa pokusava da digne broj pretplatnika.
Gospodina sa GANCIKAPSLOK necu ni da komentarisem... Ima i dosta boljih manjih kanala koji rade pristojnije recenzije, onaj azijat (a i par nemaca) rade to mnogo bolje.

Veselin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.07.2018.
Poruka
1.928
Rezultat reagovanja
2.880
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600 & Arctic Freezer 36 A-RGB (White)
Motherboard:
ASRock B450M-HDV R4.0
RAM:
GUDGA DDR4 2x16GB 4000mhz
VGA & cooler:
Sapphire Radeon RX 480 4GB NITRO+ OC
Display:
LG 27US550-W
HDD:
1TB NV3 NVMe, 4TB WD Purple
Case:
NZXT H3 Flow White
PSU:
550 W Gigabyte GP-P550SS Ice Silver
Mice & keyboard:
REDRAGON Shiva K512 RGB & LOGITECH G502 X Black Gejming miš i G240 podloga
Internet:
Orion 500/500
OS & Browser:
macOS, Windows & Chrome
Planiram da kupim novi MacBook Neo...
Imate izložen u Ušću (iStyle).

1773770211556.png

Fina mašina ali nije za mene. Za nekoga ko je non stop u pokretu (auto, aerodrom, avion i sl.) apsolutna preporuka.

Kupiću ako naleti baš po nekoj super ceni. U ovom trenutku je neisplativo.

Kod nas ne postoji razlika između KP oglasa i iStyle (na KP oglasima 700€ sa godinu dana garancije a u iStyle 750€ sa dvogodišnjom garancijom plus najverovatnijee može 100€ niže sa studentskim popustom).

Na KP oglasima može da se nađe MacBook Air M4 za 850€ koji je 10x bolja kupovina od Neo jer su Neo na svim poljima ograničili. Air ima bolji ekran, bolju tastaturu, bolji tačped, Touch ID, duplo više RAM-a, bolji procesor, brže i bolje portove, veći ekran itd. Zato je Neo neisplativ. Mora da postoji velika cenovna razlika između Neo i Air da bi se Neo uzeo u obzir. Na primer, kada bi Neo bio 600€ umesto 750, to bi bila odlična kupovina.

Vrh