Ako pričamo o PC hardveru Jay two cent je meni među omiljenima. A ya telefone Folssy Carter i ima onaj Kinez...Ah evo ga Samuel Nam. I ima onaj jedan Indijac iako on mi je malo i komercijala...Nema mnogo objektivnih ni medju inostranim. Ako izuzmemo JayzTwoCents i der8auer-a, ne pamtim kada sam gledao nesto drugo.
Imate izložen u Ušću (iStyle).Planiram da kupim novi MacBook Neo...

Ih, bre, Džone, ti uopšte nisi kreativan?! Plaćaš telekomu da ti kaže ko šta ima od podataka koje je prodao, a zatim će da naplaćuju i neprodavanje podataka.Pa lol jbt... Imaju li obraza...

Pa vece sume svakako odavno vec ne drzim na kartici....Pogotovo ove sto se placa nesto online. A Temu samo Visa Viirtuon.Za sebe pitam, jer ako je istina ovo što pišu da s tim podacima neko može da podigne kredit na tvoje ime, onda je bolje da ne drižim veće sume novca na kartici? Nemam pojma šta raditi.
Sa susednog foruma ...I sad je navodni haker koji je odratio Telekom, upao u servere APR i postavio uzorak na istom forumu i rekao da ce da objavi za 24h tu bazu koja sadrzi skenove licnih karata, izvode, punomocja i druga dokumenta. Nije naveo opseg dokumenata u koje je upao.
Ako podigne kredit ne vredi ti prazna kartica...Za sebe pitam, jer ako je istina ovo što pišu da s tim podacima neko može da podigne kredit na tvoje ime, onda je bolje da ne drižim veće sume novca na kartici? Nemam pojma šta raditi.
.. ali ako je ovo tačno...Sa susednog foruma ...

Odatle će prvo da skidaju, a ako je prazna nema.. Ili što bi rekli - ne možeš golom čoveku ruku u džep zavućiAko podigne kredit ne vredi ti prazna kartica...

Da, na to sam mislio.Mada poslaće izvršitelje onda.