drfedja
CPU Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.084
- Rezultat reagovanja
- 14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Dizel manje troši od benzinca iz jednog prostog razloga... ima veći stepen kompresije. Kada bi benzinac imao 18:1 trošio bi verovatno manje od dizela, s obzirom da je kalorijska vrednost benzina čak nešto malo veća od dizela. I benzinac i turbodizel troše beskonačno na 100km kada rade u mestu. Jednostavno, ne krećeš se, a motor radi u mestu. Međutim, kod benzinca velike kubikaže kao što je tvoj, kada radi u mestu troši par litara na čas, dok turbodizel troši oko 0.6 litara na čas. To je ujedno i cena veće kubikaže, a potrošnja na čas je direktno povezana sa stepenom kompresije. Takođe i ubrzavanja utiču rapidno na potrošnju, prvo auto ti ima 1.9 tona.Fedja: Drugacije se ponasaju turbodizel i atmo benzinac u potrosnji. Na CLS-u se secam, ostavim ga pola sata da radi u mestu, nakon kratke voznje - prosecna potrosnja sa 10L za taj potez ode gore na 11-12L. Na CL-u, ostavis ga da radi pola sata nakon slicne voznje, potrosnja sa 18L (u gradu) ode na 30L. Verovatno ovo ima veze sa cinjenicom kako dizel kontrolise broj obrtaja i kako varira smesa goriva i vazduha u odnosu na benzin. Dizel kada radi neopterecen moze da znatno smanji kolicinu goriva i time osiromasi smesu, dok benzinac prakticno uvek radi negde blizu onih 14.6:1?
Što se tiče razlike u principu rada između dizela i benzinca, glavna stvar je što kod dizela ne postoji leptir gas, ne dozira se vazduh, nego gorivo. Ako hoćeš veći broj obrtaja, pomera se tzv. SOI (Start Of Injection) i motor ubrzava. Kod dizela je stohiometrijski odnos 1:14.6, međutim to pravi dimnu zavesu. Obično je taj odnos 1:18 ako nećeš dimove, azotne okside itd... Kod mene je dizel tjuniran da pod punim gasom ne ide na preko 1:16 AFR, jer je preko toga sve *****izam, em dimi, em je mala razlika, a veliki rizik od spaljivanja klipova.

Taj odnos se menja kad krstariš autoputem i kad potopiš gas. Pojedini benzinci sa direktnim ubrizgavanjem imaju tzv. "lean burn", gde pri laganom gasu odnos goriva i vazduha ide do 1:50.
Ako ćemo iskreno, mislim da ti je potrošnja na otvorenom pri 120 od oko 10tak litara više nego ok za V8 od 5400 ccm.Inace, verovatno si delom u pravu, nisam ni ja mislio da je citavih 20% razlike samo i iskljucivo u gorivu, gume, asfalt, necivilizovanost nasih vozaca, naplatne rampe i slicno igraju neku ulogu, ali opet - cudno mi je da ni na kratkim potezima gde su uslovi skoro idealni (nema saobracaja, korektan asfalt, konstantna brzina, itd...) ne mogu da uprosecim jednocifrenu potrosnju.
E, da - za kisu... iz Nemacke i Bratislave sam vozio po kisi....kada je bila niza potrosnja.![]()

Poslednja izmena: