Slash
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 19.12.2012.
- Poruka
- 1.764
- Rezultat reagovanja
- 191
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 9800X3D 5.45GHz & Noctua NH-D15 Chromax.black w/3x NF-A15
Motherboard:
Asus TUF Gaming X670E-Plus
RAM:
32GB G.Skill Flare X5 6000MHz CL28
VGA & cooler:
Zotac RTX 4080 Trinity 16GB GDDR6X
Display:
Samsung Odyssey G8 32" 4K 240Hz QD-OLED & Samsung S90D 65" QD-OLED
HDD:
Kingston Fury Renegade NVMe 1TB + 24TB
Sound:
Microlab FC330
Case:
Asus ProArt PA602 & 4x NF-P14s
PSU:
Super Flower Leadex 1000W 80+ Platinum
Mice & keyboard:
Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Speed & Razer DeathAdder Essential
Internet:
200/80mbps optic
OS & Browser:
Windows 11 Pro & Chrome
Other:
Samsung S24 Ultra, Nikon D3300 18-55mm, 55-300mm , 35mm, DJI Mini 5 Pro, DJI Osmo Action 5 Pro
@Shang Tsung
Preticanje preko pune linije...po njihovom. Obisao sam kombi na magistralnom putu (ibarska naravno) koji je isao brzinom 25km/h i napravio kolonu. Ja sam pred nadvoznjak obisao i 5km kasnije vidim punto sa rotacijom iza mene... Sutradan sam prolazio na istoj lokaciji, zaustavio se i videh da je isprekidana linija...upecali me na fazon, pitah jel ima snimak, kazu nema jer nemaju kameru, u zapisniku pise da su neposrednim opazanjem zabelezili prekrsaj...
Isao sam kod sudije za prekrsaje kad su urucili poziv, nije hteo ni da cuje... Platio sam kaznu u Januaru ove godine, cim je stiglo da treba da se plati i pre nekoliko dana stize papir u postansko sanduce.
Ispostovao sam njihove procedure i na kraju ovako uvaljuju u sanduce. Pretpostavljao sam da ako me ne nadju kod kuce da ce da ostave pisamce da se javim u mup (da preuzmem to saopstenje), ali izgleda da imaju drugaciju praksu.
Preticanje preko pune linije...po njihovom. Obisao sam kombi na magistralnom putu (ibarska naravno) koji je isao brzinom 25km/h i napravio kolonu. Ja sam pred nadvoznjak obisao i 5km kasnije vidim punto sa rotacijom iza mene... Sutradan sam prolazio na istoj lokaciji, zaustavio se i videh da je isprekidana linija...upecali me na fazon, pitah jel ima snimak, kazu nema jer nemaju kameru, u zapisniku pise da su neposrednim opazanjem zabelezili prekrsaj...
Isao sam kod sudije za prekrsaje kad su urucili poziv, nije hteo ni da cuje... Platio sam kaznu u Januaru ove godine, cim je stiglo da treba da se plati i pre nekoliko dana stize papir u postansko sanduce.
Ispostovao sam njihove procedure i na kraju ovako uvaljuju u sanduce. Pretpostavljao sam da ako me ne nadju kod kuce da ce da ostave pisamce da se javim u mup (da preuzmem to saopstenje), ali izgleda da imaju drugaciju praksu.
npr koji *****izam su napravili 113Ks motor a brzine kratke kao na kamionu razumem ja da je karavan I da kao treba da tegli ali da 5 brzinom ides 110kmh na 3500 obrdata to vec ne mogu da razumem I ne cujes svoje misli koliko se dere, I da je onako mekan kao camac da vozis

A amerikanci i dalje prave automobile sa motorima od 5-7 litara koji isprazne ceo rezervoar za 13 minuta ako daš gas do daske. I onda u evpropi žele da zabrane neke BlueMotion fore koje mizerno zagađuju naspram amera.
To je s' druge strane krivično delo falsifikovanja potpisa.
Nije znao da ne sme da gazi auto prvih 1000km ?