Villy
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 08.08.2009.
- Poruka
- 1.717
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba i5 6200U, GTX930M, 16GB, 256GB SSD
CPU & cooler:
i5 6600K + EKWB Predator 240
Motherboard:
AsRock Z170 Extreme 4
RAM:
16GB@2400 DDR4 Kingston Black Fury
VGA & cooler:
Gigabyte GTX1060 OC 6G
Display:
BenQ 2420HDB + Sony 55x8507 4K, Android,
HDD:
Samsung 850 Evo 128+Green 2TB+ 2x Green 1TB
Sound:
Xonar DSX+4562OP AMP+XonarU7+Altec MX5021+Microlab SOLO 6C
Case:
MS black widow
PSU:
Thermaltake 730W modular
Optical drives:
Samsung Full black
Mice & keyboard:
Razor Mamba+Chroma
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Win10
Other:
BMW Series 4 M package 2015, Note 5, DeskJet 4530, Oppo HA2 DAC + Kef M500, PS4 Pro
Ovde je full oprema 30k. Jeftinija su kola u emiratima 30-40% nego u evropi. Taj auto planiram za zenu i sina da ostavim kad dodju u januaru. Hyundai je trenutno jedan od najbezbedinijh automobila, odmah iza volvoa. Takodje daju 5 godina neogranicene garancije ovde, i besplatno servisiranje dve godine. Inace ovaj santa fe je jedan od retkih modela koji imaju dugacke bocne vazdusne jastuke sa strane, sto ako imate bebu, kao ja mnogo znaci (zlu ne trebalo). Inace hyundai je preuzeo tron od toyote sto se tice broja prodanih automobila.
Ja sam sebi porucio novu mazdu 6 u full opremi, 19", sunroof, lane change indicator, kozna crno bela sedista, xenoni itd u crvenij mazda boji. Kacim slike kad mi stigne.
Nego, posto je ista platforma i kia sorento (hyundai drzi kia) gledam i nju. Uglanom jako sam se razocarao u jeep modele, jer ovi pristupacniji imaju samo po 2 zvezdice. Sve ostalo sto valja je dosta skuplje i placa se samo ime.
Ja sam sebi porucio novu mazdu 6 u full opremi, 19", sunroof, lane change indicator, kozna crno bela sedista, xenoni itd u crvenij mazda boji. Kacim slike kad mi stigne.
Nego, posto je ista platforma i kia sorento (hyundai drzi kia) gledam i nju. Uglanom jako sam se razocarao u jeep modele, jer ovi pristupacniji imaju samo po 2 zvezdice. Sve ostalo sto valja je dosta skuplje i placa se samo ime.