JaoooooooooLako je vama...a ja se ratosiljah p67 plojke i Sendija pre par dana, sad me ceka ponizenje povratka na 1155 po svoj prilici:no:..au kakva ispala
Jos se samo u sekiru nadam da cu videti nesto pozitivno na testu.:kokice:
 Kako ću sad slatko da ti nađem one tvoje postove kad si pričao da je 1155 "mrtav soket"
 Kako ću sad slatko da ti nađem one tvoje postove kad si pričao da je 1155 "mrtav soket"  A još onda sma govorio da će Intel 100% da omogući Ivy na p6X čipsetovima
 A još onda sma govorio da će Intel 100% da omogući Ivy na p6X čipsetovima 

:banana:

JaoooooooooKako ću sad slatko da ti nađem one tvoje postove kad si pričao da je 1155 "mrtav soket"
A još onda sma govorio da će Intel 100% da omogući Ivy na p6X čipsetovima
I told U soo

.
.17 sec K10 izvlaci na 4 GHz. Doduse, malo bi se popravio skor kada bi kloknuli nb sa tih bednih 2.2 ghz na 3.5 GHz.Thubanu za ovo vreme treba preko 800Mhz manja frikvencija.
Drukse receno kad je superpi u pitanju sav OC potencial koji BD ima u odnosu na Thuban se relativizuje zbog losijeg IPC'a ili ti koje kakvih gresaka sa prefetcherom.
Ovo je po onoj staroj -> Mi se zezamo a AMD ga pretera! Nesto smrdi u drzavi Danskoj

Ne bih se ja mnogo uzdao u te rumunske testove disipacije. Uskoro stize nova igracka pa cemo da vidimo trosi li puno ili ne.Samo pitanje je veliko postoji li stabilnost na 5GHz za 24/7, oni iz Laba501 tvrde da nema govora o stabilnoj petici, wall je nekih 4.8GHz a disipacija je stravicna, u rangu Thubana na 4+GHz, cpu je povukao cak 22.4A iliti 268w i to prilikom Cinebencha na svega 4.8GHz, izgleda da je i po pitanju potrosnje daleko gori od Thubana. Crni uzas.

SPI nije toliko, samo da on ima normalne performanse u igrama i markovima i mislim da će se prodavati.Thubanu za ovo vreme treba preko 800Mhz manja frikvencija.
Drukse receno kad je superpi u pitanju sav OC potencial koji BD ima u odnosu na Thuban se relativizuje zbog losijeg IPC'a ili ti koje kakvih gresaka sa prefetcherom.
Ovo je po onoj staroj -> Mi se zezamo a AMD ga pretera! Nesto smrdi u drzavi Danskoj
Ma izbacice oni noviju verziju linxa koji ce da baca peko 100gflopsaVesti su sve gore, onaj ukrajinac sto se docepao primerka FX-8120 je apdejtovao najnoviji bios i rezultati su jos losiji, 20ak GFlopsa u linX-u i katastrofalni u svim sintetickim testovima, kaze i da se procesor greje nenormalno.
http://forum.overclockers.ua/viewtopic.php?f=2&t=42451&start=1700

Au brate, dok izadje bice sporiji od K6.

he he he..bas si me nasmejao
  he he he..bas si me nasmejao

Prodao sam ga jer 2,5 meseca nsiam bio u Srbiji, a sprema mi se još toliko izgleda, pa da ne pada cena bzvz... Oko novaka kupujem neku aždajčinubice muhahahaaah,
@Villy
nemoj tako pa i ti si prodavao svoj i7 ili mi se ucinilo ???
 U igri je sve! od GTX590 i 3x24" 3D monitora, pa do 3x3D projektora. Čeka se samo iVy (ipak) i nova serija Noctua kulera
 U igri je sve! od GTX590 i 3x24" 3D monitora, pa do 3x3D projektora. Čeka se samo iVy (ipak) i nova serija Noctua kulera  )
)

Lepo, sada jedan 3k eura build logProdao sam ga jer 2,5 meseca nsiam bio u Srbiji, a sprema mi se još toliko izgleda, pa da ne pada cena bzvz... Oko novaka kupujem neku aždajčinuU igri je sve! od GTX590 i 3x24" 3D monitora, pa do 3x3D projektora. Čeka se samo iVy (ipak) i nova serija Noctua kulera
)

Vidis da radi na relaciji srbija-italija.. ukljuci mastuSine kazi mi cime sa bavis da i ja krenem taj posao

Radim 3 posla
 Radim 3 posla  Jedan u FIAT-u, drugi kao prevodilac knjiga sa engleskog, treći kao prodavac računara (mada je prslo dosta)....POred ta tri ponekad napišem neki tekst za D! (mada je to više sportski, mada se za par meseci nakupi za neku komponenticu), odradim neki web sajt, neki programčić za knjigovostvo (Access) itd
 Jedan u FIAT-u, drugi kao prevodilac knjiga sa engleskog, treći kao prodavac računara (mada je prslo dosta)....POred ta tri ponekad napišem neki tekst za D! (mada je to više sportski, mada se za par meseci nakupi za neku komponenticu), odradim neki web sajt, neki programčić za knjigovostvo (Access) itd  Bavim se još i odražavanjima računara u jednom franšizerskom lanacu itd... (tu je fina para kad krene)
 Bavim se još i odražavanjima računara u jednom franšizerskom lanacu itd... (tu je fina para kad krene)  POvrh svega toga sutra čekam rezultate za specijalizaciju
 POvrh svega toga sutra čekam rezultate za specijalizaciju  Ako još i tu upadnem, biću težak no lifer
 Ako još i tu upadnem, biću težak no lifer  I ovako mi je vikend zauzet, a još sa tim (ako upadnem, daće Bog) biće baš za***ano, neću moći nikad  da završim ovog Withcera 1, koji mi se vuče na kompu već nekoliko zadnjih menjanja platformi
 I ovako mi je vikend zauzet, a još sa tim (ako upadnem, daće Bog) biće baš za***ano, neću moći nikad  da završim ovog Withcera 1, koji mi se vuče na kompu već nekoliko zadnjih menjanja platformi  

Mogu da slikam ploču, ali neću, jer će sve biti mirno do decembra
 Mogu da slikam ploču, ali neću, jer će sve biti mirno do decembra  Tada kreće shooping spreeeeee
 Tada kreće shooping spreeeeee